Autoservei digital

Què és el servei?

Es tracta d’un espai als equipaments culturals per a la pràctica lliure, on cada usuari es desenvolupa de manera autònoma i pot connectar-se a Internet, realitzar les seves pròpies gestions, exercicis o desenvolupar projectes personals.

A qui s’adreça?

Són un espai obert a la ciutadania en general i un recurs addicional per als alumnes dels tallers dels centres cívics, on es poden ampliar els seus coneixements de manera autònoma, amb la possibilitat de tenir un suport ocasional per als seus treballs personals.

Què ofereix i com s'hi pot accedir?

Un espai amb ordinadors i connexió a Internet. A més, trobareu un servei d’assessorament per si teniu qualsevol dubte mentre esteu treballant de manera autònoma. Cada centre cívic ofereix:

 • Centre Cívic Jardins de la Pau: Situada a la primera planta del Centre Cívic, disposa de 8 ordinadors amb accés a la xarxa, impressora i lectors multimèdia. És un espai per donar suport, assessorament i formació sobre cultura digital.
  Horari: amb cita prèvia.
 • Cèntric Espai Cultural: Sala amb 19 ordinadors amb accés gratuït a Internet. Obert d'octubre a juny, tots els dimecres de 16 a 20 h a la Sala Atic. 
  Informació: 934792968 o centric@elprat.cat
 • Biblioteca Antonio Martin: Els usuaris de la Biblioteca tenen a la seva disposició un total de 18 ordinadors, amb lector de DNI digital, situats entre la primera i segona planta. La Biblioteca Antonio Martin ofereix als seus usuaris el servei internet i +, que permet accedir a Internet i a eines d'ofimàtica des dels ordinadors distribuïts entre la primera planta i la segona, en sessions de 60 minuts.
  Per utilitzar aquest servei, només cal tenir el carnet de la biblioteca. Si voleu podeu fer reserva prèvia d’uns dels ordinadors.
 • El Lloro: Sala amb 4 ordinadors disponibles amb accés a Internet i programari lliure bàsic a disposició de l’usuari per a la recerca d’informació, formació, realització d’activitats acadèmiques, recerca de feina, etc. Es pot fer un ús lliure dels ordinadors durant una hora per persona i dia amb reserva prèvia, i si estan disponibles.
  Info i reserves: 93 478 50 77 o lloro@joves.prat.cat

Cost del servei

Gratuït.

Serveis relacionats

Autoservei digital

Podeu fer ús de les sales d’informàtica lliurement per treballar i navegar per Internet.

Formació digital

Itinerari formatiu de cultura digital a la ciutat del Prat

Suport i assessorament digital

Si teniu dubtes o inquietuds en l’àmbit digital, els centres cívics us ajuden.