Suport i assessorament digital

Què és el servei?

És un servei obert a aquelles persones o col·lectius que vulguin resoldre dubtes en l’àmbit  digital o que necessitin ajuda en algun projecte.

Què ofereix?

Els diferents centres cívics de la ciutat ofereixen un servei gratuït d’assessorament digital i suport a projectes digitals des de diferents perspectives:

  • Cèntric Espai Cultural:  Resolució de dubtes generals sobre cultura digital i assessorament en qüestions bàsiques d’informàtica, així com aprendre a fer gestions en línia a la biblioteca (consultar el catàleg, reservar llibres, renovar-ne, etc.).
    Horari i contacte: d'octubre a juny, els dimecres de 16  a 19 h. Tel 934792968 o centric@elprat.cat  
  • Centre Cívic Jardins de la Pau: Resolució de dubtes generals sobre cultura digital. Assessorament i suport en qüestions de programació i desenvolupament web.
    Horari i contacte: dimarts, amb cita prèvia, de 16 a 19 h cardona@elprat.cat
  • Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa: Resolució de dubtes generals sobre cultura digital. Assessorament i suport en qüestions de dispositius mòbils, xarxes socials i interactivitat.
    Horari i contacte: dilluns,  amb cita prèvia, de 17 a 19 h. martinci@elprat.cat

A qui s’adreça?

Es dirigeix a tothom que tingui inquietuds o propostes per desenvolupar projectes digitals o bé a aquelles persones o col·lectius que necessitin ajuda en l’àmbit digital.

Com s’hi pot accedir?

Encara que cada centre té una certa especialització en un determinat àmbit, us podeu apropar sense cita prèvia a qualsevol dels serveis d’assessorament. Allà us ajudaran o us dirigiran al centre més adequat per resoldre els vostres dubtes.

També podeu plantejar dubtes més concrets o una cita prèvia als diferents centres, contactant via telefònica o per mail.

Cost del servei

Gratuït.

Serveis relacionats

Autoservei digital

Podeu fer ús de les sales d’informàtica lliurement per treballar i navegar per Internet.

Formació digital

Itinerari formatiu de cultura digital a la ciutat del Prat