Consells i recomanacions a la Festa Major


Tags: festa major
Consells i recomanacions

Consells per a les persones que segueixen el Pratifoc:

Us recordem que la participació al Pratifoc comporta uns riscos i n’heu de ser conscients totes les persones que hi participeu. A fi d’evitar-los, es recomana portar roba de cotó -amb mànigues i pantalons llargs-, sabates esportives de pell i ben cordades i mocadors o barrets al cap. Si per qualsevol circumstància se us encén la roba, llanceu-vos a terra i rodoleu per apagar les flames; sobretot no corregueu, perquè les flames s’escamparien i serien més perilloses.

Eviteu les aglomeracions, participeu al correfoc en els carrers amples. Col·laboreu amb l’organització i no demaneu aigua al veïnat: evitareu taps i relliscades, i també que la pólvora es mulli i exploti en comptes de cremar-se.

Consells per als veïns i veïnes del recorregut: 

Si el Pratifoc passa per davant de casa vostra, heu de mantenir les portes i finestres tancades, les persianes abaixades, i els aparadors i vidres protegits amb cartrons o per altres mitjans. Traieu del recorregut qualsevol obstacle com, per exemple, testos amb plantes, bosses d’escombraries o taules i cadires. Recolliu la roba estesa i plegueu els tendals.

Molt important: 
Per més que les persones que participen al correfoc us demanin aigua, no n’heu de llançar fins que acabi el Pratifoc; així no hi haurà perill que la pólvora es mulli i exploti malament, amb els riscos que això podria comportar.
Les persones propietàries de vehicles heu de respectar la prohibició d’aparcar en tots els carrers del recorregut.

 


Que res no et talli la festa!

Que res no et talli la festa!

 

Perquè la festa acabi bé per a tu i per a tothom recorda:

  • Si portes ampolles de vidre les pots bescanviar per ampolles de plàstic abans dels concerts al punt d’intercanvi situat a l’accés de l’aparcament de la RENFE del c. Dr. Soler i Torrens.
    És gratuït
  • Utilitza els contenidors de vidre i reciclatge del recinte. No llencis residus a terra.
  • Per prevenir talls, evitar portar sandàlies, xancletes o calçat obert, posa’t mitjons amb les sabates i vesteix amb pantalons llargs.

Per unes festes lliures de sexisme, no és no

Imatge gràfica de la campanya "El Prat lliure de sexisme" 2017

Les festes són per què  tothom s’ho passi bé, però no tot s’hi val, el consum de alcohol o d’altres substàncies no justifica determinades conductes.

No siguem còmplices del sexisme, hem de tenir una actitud activa de rebuig. 

Volem un Prat lliure de sexisme.

 

Festa Major de bon rotllo!

Digues-li com vulguis, però gaudeix de la Festa Major amb respecte. Les nits de divendres i dissabte s’instal·laran a l’àrea dels concerts a l’estació punts d’informació i assessorament per a la prevenció de riscos associats al consum d’alcohol i drogues. També es repartiran preservatius masculins i femenins per a una vivència saludable de les relacions sexuals.

On: àrea de concerts de l’estació
Quan: nits de divendres i dissabte

 


La Festa Major, de bon rotllo!

Media Root
 Afectacions als autobusos PR2, PR3 i L78 pel muntatge de la fira de Festa Major

Restriccions de trànsit i afectacions als autobusos

La celebració de la Festa Major causarà, com cada any, algunes restriccions al trànsit de vehicles i variacions en el servei dels autobusos. A través del document situat més avall podeu consultar aquestes incidències. 

Totes les afectacions al servei d'autobusos s'aniran actualitzant en aquest enllaç.

Afectacions al trànsit i als autobusos

Restriccions per Festa Major (pdf - 1897443 bytes)