Calendari del delta del Llobregat

Calendari del delta del Llobregat 2023

Història del calendari del delta: una col·lecció d'imatges excepcionals

L'any 1992, el departament de Medi Ambient de l'Ajuntament del Prat va iniciar l'edició del calendari. Aquell any encara no s'havien sanejat les aigües ni les platges, els canals i el riu eren clavegueres a cel obert; no existien espais naturals visitables, ja que la majoria continuaven en mans privades i hi havia grans incerteses sobre la seva supervivència. Calia, per tant, desvetllar l'interès públic sobre la importància dels valors naturals del delta del Llobregat i estimular-ne la valoració social i la conservació. 

El calendari, editat ininterrompudament des d'aleshores, ha contribuït a aquests objectius, tot llegant-nos una col·lecció d'imatges excel·lents que demostren que el Delta continua sent una font inesgotable de bellesa, propera i accessible.  L'any 2023 va ser el darrer Calendari del delta del Llobregat, però podrem continuar gaudint de les imatges dels espais naturals a d'altres espais de la pàgina web del consistori i les xarxes socials municipals. 

Calendaris en format digital:

Descarrega el darrer calendari sencer aquí (2023)

Descarrega el Calendari delta del Llobregat (2022) 

Si sou col·leccionistes del calendari del Delta i us falta el d'algun any, podeu enviar un correu electrònic a mediambient@elprat.cat i us els farem arribar