Voluntariat en activitats de lleure amb l'Associació de temps de lleure Rubricatus

Objectiu del projecte

La Fundació Rubricatus és una entitat sense ànim de lucre, ubicada al Prat de Llobregat, i dedicada a promoure i fomentar la integració social efectiva de les persones amb discapacitat a través de la creació d'ocupació, la inserció laboral o la prestació de serveis de teràpia ocupacional. Ho aconsegueix per mitjà de la creació, la participació i la promoció d'activitats que afavoreixen i milloren l'autodeterminació, l'autonomia personal, la competència social, la plena capacitat d'obrar i la felicitat objectiva de les persones amb discapacitat.

En el marc de les activitats d’ajustament personal i social dels serveis de Centre Ocupacional,  el lleure és un element clau de l’activitat de l’entitat. Així, s’organitzen diverses activitats de temps de lleure tals com sortides o passejades entre d’altres.

Entitat organitzadora

Fundació Rubricatus

Tasca i dedicació de la persona voluntària

Acompanyament i suport en les activitats de temps de lleure que es realitzen per les tardes i caps de setmana.

A qui s’adreça?

  • A totes les persones amb voluntat de gaudir del lleure en diversitat.

Com s’hi pot accedir?

Si hi teniu interès, podeu posar-vos en contacte amb el Punt de Voluntariat, a través del correu electrònic voluntariat@elprat.cat, del telèfon 93 379 00 50 (extensió 5600), o presencialment a l’equipament Cases d’en Puig.

Fundació Rubricatus

C. de Girona 0010-0012
Tel: 934784629 | Web | Mail | Twitter | Facebook

Et pot interessar

Expressió corporal a través del Ball.

Compartiu aquest espai d’oci i benestar amb persones amb diversitat funcional.