Expressió corporal a través del Ball.

Ball adaptat

Objectiu del projecte

El Centre Ocupacional el Corriol de la Fundació Rubricatus aposta per la integració d’aquelles persones que no puguin incorporar-se al sistema ordinari de treball ni a un Centre Especial de Treball perquè no disposen d’una capacitat productiva suficient per establir una relació laboral contractual.

L'Associació de Temps de Lleure Rubricatus és una entitat sense ànim de lucre del Prat que vetlla per oferir activitats de lleure als usuaris i usuàries del Centre Ocupacional el Corriol.

Una d'aquestes activitats consisteix en un taller de ball adaptat que s'ofereix dos dies a la setmana a la tarda, dilluns i dijous, al Centre Cultural El Remolar. Aquesta activitat la realitzen entre 15/18 persones conformades en dos grups: una meitat tots els Dilluns, i l’altra tots els Dijous. 

Imparteix l’activitat una monitora amb estudis socials i amb experiència en persones de DID, a l'activiat, l'acompanyen una persona voluntària els dilluns i una altra els dijous.

L'entitat cerca persones voluntàries que vulguin compartir i gaudir d’aquest espai d'oci i benestar per al col·lectiu de persones amb discapacitat, donant suport a la persona professional que dirigeix el taller.

Entitat organitzadora

Associació de Temps de Lleure Rubricatus.

Tasca i dedicació de la persona voluntària

La tasca de voluntariat es desenvoluparà les tardes de dilluns i/o dijous de 17.30 a 19 h al Centre Cultural El Remolar i bàsicament consistirà a:

  • Donar suport a la persona professional que fa el taller.
  • Dinamitzar i garantir bon ambient en el desenvolupament del taller.
  • Durant el Curs es celebren dues festes, una al Nadal i l’altre al juny en acabar totes les activitats, i el grup de Ball, prepararà una coreografia per delectar als companys i companyes i animar la festa. És important que en aquests casos les persones voluntàries també hi participin.

A qui s’adreça?

A persones adultes amb experiència en el tractar persones amb DID, interessades a compartir un espai distès i de lleure amb el col·lectiu de persones amb discapacitat en pro del seu benestar i autonomia personal.

Com s’hi pot accedir?

Si hi teniu interès, podeu posar-vos en contacte amb el Punt de Voluntariat, a través del correu electrònic voluntariat@elprat.cat, del telèfon 93 379 00 50 (extensió 5600) o presencialment a l’equipament Cases d’en Puig.

Entitats relacionades

Associació de Temps de Lleure Rubricatus

C. de Girona 0010-0012
Tel: 934784629

Altres propostes per fer voluntariat