Al gener de 2021 es va iniciar un procés participatiu per dur a terme la remodelació i millora de la plaça 17 de Setembre. A continuació, podeu veure les fases que va tenir el projecte de la nova plaça.

L’Ajuntament del Prat té previst de remodelar la plaça 17 de Setembre durant l’any 2022. Aquesta renovació anirà acompanyada d'una millora de l'accessibilitat de tot l'entorn de la plaça.

Objectiu

Conèixer l’opinió dels veïns, les veïnes i altres usuaris de la plaça sobre les seves preferències en la nova configuració d’aquest espai. Els resultats del procés orientaran la nova estructura de la plaça i la definició dels seus usos futurs.

Qui hi pot participar?

Aquest procés s’adreça, fonamentalment, als veïns i veïnes que viuen a l’entorn de la plaça,  als comerciants que hi tenen el seu negoci i a la comunitat educativa dels centres escolars propers, també al personal del CAP 17 de setembre i les persones que en son usuàries.

Com es pot participar?

Elaborant propostes a la plataforma Decidim El Prat, del 18 de gener al 3 de febrer.

A través de l'enquesta al veïnat i la comunitat educativa, del 18 de gener al 10 de febrer.

I en els tallers ciutadans oberts el 3 i 10 de febrer, de 18 a 20 h a través de la plataforma Zoom

Metodologia

Mitjançant la plataforma Decidim El Prat s'informarà a la ciutadania sobre la remodelació de la plaça i es recolliran propostes. En els tallers ciutadans es podrà debatre més àmpliament sobre com voldríeu que fos aquest espai.

Els tallers estaran dinamitzats per persones expertes en metodologies participatives que vetllaran perquè tothom hi pugui fer les seves aportacions. A banda, l'enquesta recollirà els usos actuals de l'espai i els futurs usos que es podran donar.

Altres processos participatius