Dia Mundial de les Persones Consumidores

Al voltant del 15 de març, Dia mundial de les persones consumidores, el Servei Públic de Consum organitza tot un seguit d'activitats en col·laboració amb diversos grups i entitats de la ciutat amb l'objectiu d'apropar l'educació per al consum a totes les persones tenint en compte les seves condicions de vida.

Les persones consumidores no són un grup homogeni, els diversos col·lectius que conformen la societat tenen necessitats diverses per les quals l'Administració té l'obligació de vetllar.

Vocació formativa i comunitària

El Servei Públic de Consum, amb més de 30 anys obert al públic, ofereix aquests tipus de tallers, xerrades i exposicions a tota mena de grups, entitats i centres educatius, durant tot l'any. Més enllà de la celebració del dia mundial us oferim que contacteu amb omic@elprat.cat si us interessa fer alguna activitat. El Servei, a més de l'atenció individual, té una llarga experiència i desenvolupa una important tasca educativa i formativa de caire comunitari que té tot l'interès en impulsar.

Difusió

Cartell Dia Mundial Persones Consumidores 2018 (pdf - 6547609 bytes)

Exposició al CPS Francesc Palau, del 12 al 16 de març 2018

Mira, interpreta, actua (pdf - 3155585 bytes)


Carregant activitats...

Carregant activitat...

Notícies

Veure totes

dimecres, 28 abril, 2021 - 13:30

Nou etiquetatge energètic

Des de l’1 de març de 2021, els electrodomèstics a la venda han d’incorporar...

dimecres, 14 abril, 2021 - 07:15

Informacions sobre Dentix

Advent International, propietari de Vitaldent, ha comunicat que la companyia ha adquirit a Catalunya 11 clíniques Dentix. Les clíniques obertes seran les encarregades de donar assistència als/a les pacients. ...

dimecres, 20 gener, 2021 - 10:00

Canvis i devolucions de les compres de Nadal, durant les restriccions per la covid

Entrevista de El Prat Ràdio al cap dels Serveis Municipals de Salut Pública i...