Temps per cures és un programa que té l’objectiu de facilitar la compatibilitat de la cura d’infants amb la resta d’activitats quotidianes de les famílies de la ciutat.

El programa es posa en marxa com a prova pilot. 

Algunes activitats de la programació municipal s'acompanyarà amb espais de ludoteca per a infants de 3 a 14 anys. I així les famílies podran assistir a activitats de ciutat i gaudir d'un temps personal de respir.  Per oferir una atenció lúdicosocial i d’educació en el lleure als infants, alhora que es facilita la conciliació de la vida laboral, familiar i personal a les famílies. 

Altres serveis (domicili) estan dirigits a col.lectius que ho necessitin per major vulnerabilitat, i sota criteri tècnic a través dels referents socials de les oficines d'atenció social.

Canguratge 21 i 22 de desembre

Les vacances escolars comencen el dijous 21 de desembre, durant dos dies s’habilitarà un servei de canguratge al Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa, de 9:30 a 13:30 hores, i de 15:30 a 19 hores. Per més informació es pot utilitzar el correu electrònic cures@elprat.cat.

Les reserves es poden fer mitjançant la següent plataforma online.

Fitxes relacionades

Pati Obert

Els patis escolars de la ciutat s'obren com a espai d'ús públic fora d'horari escolar.

El PRATfamílies

Impulsar i coordinar accions de formació i dinamització per a les famílies amb fills i...

Ajuts per a activitats d'estiu i extraescolars

Ajuts municipals per a les actviitats d'estiu i extraescolars