Accions

El programa Caràcter Esportiu es desplega amb 4 tipus d’accions durant la temporada, en la que participen els diferents agents del entorn esportiu local: esportistes, famílies, tècnics i directius.

caracter_esportiu_sessió1.jpg

L'avaluació inicial i la definició de valors, consisteix en escollir els valors a treballar i expressar durant el desenvolupament del programa. Aquest moment del programa es concreta en un taller col·lectiu, on es definirà un primer valor, i una tria de fortaleses de cada esportista amb l'objectiu d'escollir el segon valor de treball.

caracter_esportiu_terlenka_b3.jpeg

Les Sessions consten de 5 jornades de 30 minuts al terreny de joc on els esportistes  expressaran els valors escollits  durant la seva pràctica esportiva en relació a ells mateixos, els seus companys d’equip i als esportistes d’equips contraris.

caracter_esportiu_cloenda.jpg

La Jornada de cloenda és una activitat de recollida on es pugui donar sentit a tot el que s’ha treballat en les sessions i desenvolupar les competències emocionals i els valors en un entorn diferent des de una perspectiva lúdica.

Caracter_esportiu_terlenka_b.jpeg

La Formació per entrenadors consta de 2 jornades de 2 hores que faciliten recursos als tècnics de les entitats participants per a desenvolupar els entrenaments.

Totes les accions