Festa de la Bicicleta

La Festa de la Bicicleta és un acte esportiu obert a tothom, en què l'objectiu principal és el foment de la pràctica esportiva i, especialment, l'ús de la bicicleta. 

 

El proper diumenge 2 de juny, es celebrarà la Festa de la Bicicleta, amb sortida a les 10h des de Plaça Catalunya.

Enguany a diferencia dels últims anys, es farà un recorregut de 10 km en bicicleta per diferents paisatges del Prat fins arribar al Parc del Nou. A l'arribada s'obsequiarà tothom amb un esmorzar i es faran activitats diverses totes relacionades amb el món de la bicicleta.

És una experiència ideal per gaudir en família i amb amics, on la via pública queda lliure de vehicles de motor i les bicicletes són les úniques protagonistes.

No cal inscriure’s prèviament i l’accés és gratuït.

Aquest 2024 la Festa de la Bicicleta també serà l’acte central del Dia Mundial de la Bicicleta (3 de juny) i s’organitzaran activitats de promoció que podreu gaudir a l’arribada del recorregut al Parc Nou:

  • Esmorzar per tots els participants.
  • Estand informació AMB: Informació dels serveis que et permetran fer ús de la bicicleta el dia a dia: AMBici, Bicibox, Bicivia, prova les Cletes (tricicles de càrrega)
  • Circuit habilitats: Els més petits podran demostrar les seves habilitats amb la bicicleta.
  • Taller ciclista creatiu familiar: Neteja i decora la teva bici.
  • Biciregistre: Dona d'alta la teva bicicleta al Registre Nacional de Bicicletes de la Xarxa de Ciutats per la Bicicleta. La podràs recuperar més fàcilment en cas que desaparegui.
  • Activitat "En Bici sense edat" : Passejades en tricicles adaptats per a la gent gran de la residència propera al parc.
  • Tunegem la nostra Bici: Parlarem de la contaminació atmosfèrica i crearem uns reflectants amb materials reutilitzables.
  • Màster class de Zumba i Bodybalance : Combinació d'ambdues activitats, per gaudir d'un tastet i conèixer les dues disciplines

Us esperem!

Més actes esportius

37a Nit de l’Esport 2024

La Nit de l’Esport és l’acte de lliurament de premis que reconeixen els mèrits esportius a la ciutat

Cursa Solidària a favor dels infants amb càncer de l’Hospital Sant Joan de Déu

Participa a la XIV Cursa per la Vida que organtiza l'AECC – Catalunya Contra el Càncer al Prat.

Quinzena de la Salut i de l'Activitat Física

Festa i Setmana de la Salut i de l'Activitat Física que es fa a la plaça de Catalunya