El mirador de l’Illa és el més alt del delta del Llobregat i ofereix unes vistes privilegiades d’aquest paratge natural.

Amb una alçada d’uns 20 metres, el mirador de l’Illa ens ofereix unes vistes magnífiques de la pineda de Can Camins i de la platja del Prat. Mirant cap al nord-oest, podreu observar gairebé tota l’extensió de la finca de la Ricarda i una vista singular de la casa Gomis i la seva espectacular coberta ondulada. Si gireu la vista cap a l’altre costat, gaudireu d'una espectacular panoràmica de la tercera pista de l'aeroport del Prat.

Pugeu les escales del mirador i obtindreu la vostra recompensa: un mirador 360º us està esperant. I per no perdre’ns, hi trobem senyalitzats els principals indrets de referència, des de Sant Ramon fins a Montjuïc!

Per contemplar el delta del Llobregat, a qualsevol hora i des de qualsevol lloc, connecteu-vos al mirador virtual i descobriu una espectacular panoràmica del litoral pratenc.

Espais relacionats

El Parc Agrari

Una de les zones agrícoles més fèrtils i antigues de Catalunya.

Casa Gomis

Un meravellós exemple d’arquitectura racionalista a Catalunya.

Granja de la Ricarda

Una explotació lletera model i una joia del patrimoni pratenc

L'Artesà

El teatre l'Artesà és un equipament cultural pertanyent al Sistema d'Arts en Viu del Prat de Llobregat i un dels edificis modernistes més emblemàtics de la ciutat.

La caserna dels Carrabiners i el Semàfor

Dos edificis històrics que conformen un observatori privilegiat sobre Ca l’Arana.

La Pineda de Can Camins

Trenta hectàrees de pi pinyer reconegudes dins la Xarxa Natura 2000.

La platja del Prat

La platja del Prat és un espai que conjuga la conservació ambiental i l’ús ciutadà.