Noves tecnologies al Punt Òmnia

Objectiu del projecte

El Centre de Promoció Social Francesc Palau és una  associació privada sense ànim de lucre on s’atenen persones de diferents edats i situacions, i en què es dóna prioritat a la promoció de la dona i a l'atenció d'aquelles persones amb un risc d'exclusió social més alt.

El Centre s’organitza i actua des del voluntariat, com una manera d’entendre i potenciar la solidaritat i la participació de tothom en la millora de les estructures socials.

Al Centre hi ha un Punt Òmnia, un espai que pretén apropar les TIC a tothom, especialment a aquelles persones amb més dificultats. A més, al Punt Òmnia s’ofereixen cursos i tallers d'informàtica adreçats a tot tipus de persones.

Entitat organitzadora

Centre de Promoció Francesc Palau.

Tasca i dedicació de la persona voluntària

  • Donar recolzament a les classes d'informàtica atenent les persones amb més dificultats d'aprenentatge.
  • Coordinar-se amb l'equip de formadors i la responsable del projecte.

Les classes d’informàtica es fan en horari de matí o tarda.

A qui s’adreça?

Persones adultes i responsables, amb formació universitària o assimilable, que es puguin comprometre durant tot el curs escolar amb l'entitat.

Com s’hi pot accedir?

Si hi teniu interès, podeu posar-vos en contacte amb el Punt de Voluntariat, a través del correu electrònic voluntariat@elprat.cat, del telèfon 93 379 00 50 (extensió 5600), o presencialment a l’equipament Cases d’en Puig.

Entitats relacionades

Centre de Promoció Social Francesc Palau

C. de Cadaqués 0002-0016, H 02 01
Tel: 933793631 | Web | Mail | Twitter | Facebook