Lliga Reumatològica

Lliga Reumatològica

Objectiu del projecte

La Lliga Reumatològica Catalana és una entitat sense ànim de lucre declarada d'utilitat pública pel Ministeri de l'Interior i dedicada des de fa més de vint anys a oferir suport, acompanyament i assessorament a les persones amb malalties reumàtiques, així com als seus familiars, i a millorar-ne la qualitat de vida.

L’entitat està formada per persones amb malalties reumàtiques, familiars, professionals i persones i entitats interessades en l’àmbit de la salut en general i de la reumatologia en particular.

Al Prat, aquesta entitat desenvolupa una gran quantitat d’activitats que necessiten el suport de voluntaris i voluntàries per tal d’assolir els objectius fixats.

Entitat organitzadora

Lliga Reumatològica del Prat

Tasca i dedicació de la persona voluntària

  • Explicar l'associació a les persones interessades.
  • Donar i repartir informació durant les conferències.
  • Donar suport logístic durant les activitats.

La persona voluntària pot donar suport, segons la seva disponibilitat, en activitats puntuals en funció de les necessitats de l’entitat.

A qui s’adreça?

Persones majors d’edat que tinguin ganes de formar part d’un projecte associatiu per ajudar a persones amb una malaltia reumàtica, i que tinguin habilitats comunicatives i empatia envers les persones.

 

Com s’hi pot accedir?

Si hi teniu interès, podeu posar-vos en contacte amb el Punt de Voluntariat, a través del correu electrònic voluntariat@elprat.cat, del telèfon 93 379 00 50 (extensió 5600) o presencialment a l’equipament Cases d’en Puig.

Lliga Reumatològica Catalana

Jardí de la Pau [Centre Cívic Jardins de la Pau] 0001
Tel: 933705805 | Web | Mail

Altres propostes per fer voluntariat