Campanya solidària “Posem-li pebrots al càncer”

Objectiu del projecte

Oncolliga necessita voluntaris per a la campanya “Posem-li pebrots al càncer 2019”. Una campanya solidària organitzada per la Fundació Oncolliga, la FECEC i Condis, que se celebrarà amb motiu del Dia mundial del càncer els dies 1 i 2 de febrer.

Com col·laborar-hi?

  1. Clica aquí per inscriure’t com a voluntari de la campanya “Posem-li pebrots al càncer”. Si et vols donar d’alta a dos o més torns, podràs fer-ho un cop t’hagis donat d’alta al primer torn i hagis rebut el correu de confirmació d’alta com a voluntari.
  2. Inscriu-te a la formació per a voluntaris d’Oncolliga (opcional) aquí.

Tasca i dedicació de la persona voluntària

Les persones inscrites com a voluntàries per a la campanya hauran d’estar presents al supermercat que s’hagin inscrit oferint als clients una bossa de pebrots que Condis prepara per a la campanya i repartint tríptics d’Oncolliga.

A qui s’adreça?

Qualsevol persona major de 16 anys. Les persones menors de 16 poden participar acompanyats d’un major d’edat que els supervisi.

Com s’hi pot accedir?

Si hi teniu interès, podeu posar-vos en contacte amb el Punt de Voluntariat, a través del correu electrònic voluntariat@elprat.cat, del telèfon 93 379 00 50 (extensió 5600) o presencialment a l’equipament Cases d’en Puig. Podeu fer les inscripcions individuals a través d’aquest enllaç: ​

Punt de Voluntariat

Espai d’informació i orientació per a entitats i ciutadania en matèria de voluntariat.