Campanya solidària “Posem-li pebrots al càncer”

Objectiu del projecte

Oncolliga necessita voluntaris per a la campanya “Posem-li pebrots al càncer 2022”. Una campanya solidària organitzada per la Fundació Oncolliga, la FECEC i Condis, que se celebrarà els dies  1 i 2 de d'abril de 2022.

Com col·laborar-hi?

  1. Clica aquí per inscriure’t com a voluntari/ària de la campanya “Posem-li pebrots al càncer”. Si et vols donar d’alta a dos o més torns, podràs fer-ho un cop t’hagis donat d’alta al primer torn i hagis rebut el correu de confirmació d’alta com a voluntari/ària.

    La inscripció com a persona voluntària, mitjançant el formulari web, implica l’acceptació de les condicions i mesures Covid-19 per poder desenvolupar la tasca en la campanya “Posem-li pebrots al càncer” 2021.

  2. Rebràs un correu electrònic de confirmació amb el dia i el torn en què t’has inscrit i les indicacions.

Les persones inscrites com a voluntàries per a la campanya hauran d’estar presents al supermercat que s’hagin inscrit oferint als clients una bossa de pebrots solidaris que Condis prepara per a la campanya solidària. La missió del voluntariat també consistirà en informar sobre els serveis d’Oncolliga i els objectius de la campanya.

Necessitem la teva ajuda per tirar endavant aquesta campanya i continuar donant suport a les persones amb càncer i als seus familiars!

Moltes gràcies per la teva col·laboració!

Si ho desitges, pots consultar el document explicatiu de la tasca del voluntariat i el procediment d’inscripció.

A qui s’adreça?

Qualsevol persona major de 16 anys. Les persones menors de 16 poden participar acompanyats d’un major d’edat que els supervisi.

Com s’hi pot accedir?

Si hi teniu interès, podeu posar-vos en contacte amb el Punt de Voluntariat, a través del correu electrònic voluntariat@elprat.cat, del telèfon 93 379 00 50 (extensió 5600) o presencialment a l’equipament Cases d’en Puig. Podeu fer les inscripcions individuals a través d’aquest enllaç: ​

Punt de Voluntariat

Espai d’informació i orientació per a entitats i ciutadania en matèria de voluntariat.