NOTA:  INSCRIPCIONS TANCADES

La Mostra d'Entitats, punt de trobada del teixit associatiu del Prat.

La Mostra d'Entitats del Prat és la oportunitat per conèixer de primera mà el gran i divers teixit associatiu que ofereix la ciutat. Durant aquells dies es poden conèixer totes les entitats que estan a la mostra, i en més profunditat els diferents projectes que desenvolupen. Entitats dels àmbits cultural, social i esportiu ofereixen durant els dies de la Mostra una gran varietat d'activitats amb l'objectiu de fer visible la feina que realitzen dia a dia.

Enguany, la 19a Mostra d’Entitats tindrà lloc els dies 17, 18 i 19 de desembre 2021.

Com cada any, us animem a participar-hi i a implicar-vos en la preparació de la Mostra als plenaris i a les comissions de treball. Donat el context actual, la Mostra no es podrà dur terme exactament igual que anys anteriors. Encara està per definir el seu format ja que s’haurà d’adaptar a les mesures de seguretat que corresponguin per la Covid-19.

Independentment de quin sigui el seu format, vetllarem per tal de que compleixi amb els mateixos objectius de sempre: ser un espai de trobada, de descoberta i de coneixement de les entitats del Prat. Treballarem per a que aquesta nova edició sigui igual o millor que les altres i que alhora sigui segura per a totes les persones participants i visitants.  

El procés d’inscripció comença el 5 de juliol i finalitza el 5 de setembre. Les entitats que vulgueu participar haureu d'omplir el formulari que trobareu més avall.

A mesura que avanci la preparació de la Mostra anirem posant informació al web. Si teniu dubtes, us podreu adreçar al correu electrònic mostraentitats@elprat.cat o al telèfon 93 379 00 50 extensió 5600.