Experiències de navegació

SURF AL PRAT!


T'agradaria sentir la sensasió de lliscar sobre una onada? Vols saber que se sent? No hi pensis més, vine a fer una sessió d'inicició amb els nostres instructors/res de surf. Realment tenim bones onades just davant del centre per inciar-se en aquest esports tant apassionant!

amb una progressió adequada, t'expliquem les tècniques per iniciar-te, progressar i agafar autonomia per poder gaudir de les onades a la platja del Prat. No t'ho perdis!

Durada: 2 hores.

Preu: 40€ (neopré i assegurança inclosa)

Curs complert de 8 hores: 140€ + assegurança anual* Les sessions es realitzaran quan hi ha onades fins a completar el curs. Aquest curs inclou el instructor, l'accés al vestuari, l'ús puntual de les guixetes (porteu un candau) , la planxa de surf, i el neopré  si és necessari (gruix 3/2 mm). S'ha de portar banyador i protecció solar.

Disponibilitat: amb reserva prèvia a convenir i segons calendari. Recomanem a primera hora del matí per trobar el mar ben plà. Demaneu disponibilitat al 697115749 (també whatsApp) o bé al correu electrònic info@velaelprat.com. Curs obert tot l'any!

*La llicència federativa anual obligatòria té un cost de 10€.

Descobreix el Paddlesurf!

Encara no heu provat aquest esport que està revolucionant les platges? Veniu al Centre Municipal de Vela del Prat on podreu aprendre aquesta modalitat seguint les tècniques i els consells dels nostres instructors. Un cop ho domineu, tindreu 2 hores per poder gaudir d’aquesta complerta activitat esportiva. Proveu-ho i/o regaleu l’experiència!

Durada: 1,5 hores.
Disponibilitat: amb reserva prèvia a convenir i segons calendari. Recomanem a primera hora del matí per trobar el mar ben plà. Demaneu disponibilitat al 697115749 (també whatsApp) o bé al correu electrònic info@velaelprat.com

Preus
Curs de paddlesurf  de 1,5 hores: 35 €

Curs de Paddlesurt + lloguer 2 hores: 50 €

Lloguer de planxes rígides de paddlesurf, de surf i caiacs (individuals o dobles):

  • 1 hora: 15 €.
  • 2 hores: 25 €.
  • Abonament de 10 hores: 100 €.

*Servei de lloguer de neoprens per 5€ (Gruix 3/2 mm)

Naveganiversari!

Si voleu un aniversari especial, veniu a celebrar-lo a la platja del Prat navegant en catamarà, windsurf, caiac, paddle surf , surf.... També disposeu d’una zona de pícnic per si porteu pica-pica i el pastís! Teniu un munt d’activitats nàutiques al vostre abast per celebrar el vostre aniversari d’una manera diferent i divertida! També per a nens i nenes!

Durada: 2 hores.
Disponibilitat: amb reserva prèvia a convenir i segons calendari. Demaneu disponibilitat al 697115749 (també whatsApp) o bé al correu electrònic info@velaelprat.com
Nombre de participants: grups entre 5 i 30 persones.
Preu: 18 € per infant i 22 € per adult.

*Servei de lloguer de neoprens per 5€ (Gruix 3/2 mm)

 

Més activitats nàutiques

Casals i Campus Nàutics

Descobriu les activitats que oferim per a nens i joves dins l'entorn de la Platja del Prat i fa

Cursos d'iniciació

El CM Vela té una llarga experiència en la formació tant d'adults com de nens en l’àmbit de les

Splash

Heu navegat mai? Us agradaria provar-ho? Activitats de descoberta de la nàutica.

Vela escolar

Activitats nàutiques per a escoles.