Campus d'Arts en Viu

L’Escola organitza conjuntament amb L'Artesà i amb La Capsa, en període d’estiu, just després de finalitzar el període lectiu, un Campus interdisciplinar per a joves.

Es tracta d’un campus de creació interdisciplinària (música, teatre i dansa) per a joves d’entre 12 i 17 anys. El campus compta amb la participació d’un col·lectiu d’artistes professionals i del professorat de música, teatre i dansa de L’Escola d’Arts en Viu. S’organitza conjuntament des de L’Escola d’Arts en Viu, La Capsa i L’Artesà i, per tant, es duu a terme als espais d’aquests tres equipaments al llarg de dues setmanes entre juny i juliol. Per a l'edició de 2023, els artistes convidats són Juan Ayala i Miguel Oyarzun amb el seu projecte de teatre comunitari Selfi, que reflexiona sobre l'autopercepció de l'adolescència en la societat de l'espectacle, amb un taller que resulta en una peça escènica i un col·loqui amb el públic. Juan Ayala (Madrid, 1978) i Miguel Oyarzun (Madrid, 1983) col·laboren des de 2010 fent teatre, performance i esdeveniments públics amb i sobre la gent que participa en ells. Els seus projectes, tant amb professionals com comunitaris, han estat presentats en el Teatro Español, La Casa Encendida, el Teatro de la Abadía y Matadero de Madrid, el Festival de Almagro o el Teatro Central de Sevilla, entre molts altres.

Les inscripcions es poden realitzar presencialment a l'edifici de Torre Balcells en horari de 16 a 21h, escrivint a l'email lescoladartsenviu@elprat.cat, o directament en el següent formulari.

Podeu consultar els preus, horaris, calendari i dates d'inscripcions al següent enllaç de les activitats d'estiu al Prat