Campus d'Arts en Viu

Cada any , L’Escola organitza conjuntament amb L'Artesà i amb La Capsa, en període d’estiu, just després de finalitzar el període lectiu, un espai de creació per a joves.

Aquest curs, Hem dissenyat un  taller-laboratori acompanyat per l’artista Amalia Fernández i dos art-educadors de L’Escola d’Arts en Viu.  Un intensiu de 4 dies per a joves d’entre 12 i 17 anys, on conèixer aquesta artista i apropar-nos al seu llenguatge i imaginari a partir d’exercicis i experiències.

L’Amalia tindrà present la següent pregunta com a metodologia de treball durant els quatre dies: Com l'individu (un mateix) pot alimentar-se i autoconèixer-se a partir d'un col·lectiu ( el grup, els altres) ?  Es treballarà a partir dels cossos , el moviment, l’acció, la musicalitat, l’escolta, els objectes i les trajectories.

L’Amalia Fernández és una artista multidisciplinar  que treballa de manera independent desde el 2005 creant peces per l’escena amb elements coreogràfics, teatrals, musicals i performatius, en col·lectiu o en solitari. La seva estètica i format son simples, artesanals i analògics.

Les inscripcions es poden realitzar presencialment a l'edifici de Torre Balcells en horari de 16 a 21h, escrivint a l'email lescoladartsenviu@elprat.cat, o al formulari que estarà disponible al web de L'Escola i s'activarà el dia 28 de maig. .

Podeu consultar els preus, horaris, calendari i dates d'inscripcions al següent enllaç de les activitats d'estiu al Prat.