Aquest programa té dues vies: Arts a Mida i Avançat, cadascuna per a un perfil diferenciat d’alumnat. L’alumnat d’Avançat és aquell que vol dur a terme un programa intensiu de música, teatre i/o dansa que pugui conduir, si ho desitja, a estudis professionalitzadors. L’alumnat amb un perfil més amateur és el que cursa Arts a Mida.

Arts a Mida en l'àmbit de música té la següent oferta instrumental: violí, viola, violoncel, contrabaix, teclats, guitarra elèctrica, baix elèctric, cant, bateria, percussió, clarinet, flauta travessera, saxòfon, trompeta, tuba/bombardí, trombó, gralla, piano i guitarra.

L'oferta de conjunts instrumentals d'aquest programa és: orquestra de corda, orquestra de vent, big band, ensemble de percussió, ensemble de guitarres, ensemble de pianos, cambra i combo.

Aquest programa es realitza al Centre Cultural-Torre Balcells i a La Capsa (àmbit de la música), i a L'Artesà, l'Escola Josep Tarradellas i  al Teatre Kaddish (àmbits de la dansa i el teatre).

Arts a Mida, com el seu nom indica, és una oferta feta segons el gust de l’usuari o usuària. Es tracta d’un programa obert, en què el mateix alumnat, amb la col·laboració del servei d’orientació personal de l’escola, decideix un pla formatiu personalitzat i determina les assignatures que vol cursar. El requisit indispensable és haver assolit el programa Bàsic.

L'alumnat de l'àmbit de música podrà cursar un 2n instrument (si existeixen places vacants). Aquesta opció té un cost adicional d'entre 9,10 € i 36,40€ mensualls.

En l'àmbit de la música, es podrà escollir entre les següents assignatures i combinacions: instrument, combo, orquestra, cor i assignatura complementària.

Cicle Matèries a escollir Preu mensual mínim i màxim
Música a mida Instrument (1h) 18,60 € - 74,40 €
Orquestra (1 h) 6,10 € - 24,20 €
Combo (1 h) 9,10 € - 36,40 €
Cor (1 h) 6,10 € - 24,20 €
Llenguatge musical, Harmonia, Història de la música o Consciència auditiva (1 h) 9,10 € - 36,40 €
Instrument + 1 assignatura complementària 22,20 € - 88,80 €
Instrument + 2 assignatures complementàries 23,70 € - 94,80 €
Instrument + 3 assignatures complementàries 25,20 € - 100,80 €

L’Avançat en l'àmbit de música és un programa per l'alumnat que desitja encarar els seus estudis cap a estudis reglats, o volen tenir una aproximació formativa d'alta intensitat.

L'objectiu del programa és assolir un elevat nivell tècnic i musical amb l'instrument i les seves diferents tècniques interpretatives i, alhora, formar-se en la comprensió i l’ús dels llenguatges musicals. En aquest programa la classe d'instrument és individual.

L'alumnat de l'àmbit de música podrà cursar un 2n instrument (si existeixen places vacants). Aquesta opció té un cost adicional d'entre 9,10 € i 36,40€ mensualls.

Cicle Matèries obligatòries Confluències Preu mensual mínim i màxim
Avançat 1 Instrument (45 min)
Conjunt instrumental (1h)
Cor (1h)
Llenguatge musical avançat (1h)
Dansa
Teatre
Projecte interdisciplinar
27,40 € - 109,20 €
Avançat 2 Instrument 45 min)
Gran conjunt instrumental (1h)
Cambra o Combo (1h)
Cor (1h)
Harmonia (45 min)
Consciència auditiva (45 min)
Improvisació (45 min)
Dansa
Teatre
Projecte interdisciplinar
29,40 € - 117,60 €

Fitxes relacionades

Arts en família

Compartiu amb els més petits de la famíla experiències artístiques úniques!

Bàsic

Fes música, teatre i/o dansa, tinguis l'edat que tinguis!

Preparació per a l’accés al Grau Superior

Prepareu-vos per accedir al Grau Superior en qualsevol especialitat del música, teatre o dansa.

Projectes de creació amb artistes en residència

Projectes de creació en estat pur amb l’acompanyament d’artistes que formen part de la programació e