Festival de Poesia

festival_poesia

El Festival de Poesia del Prat va néixer el 2005 fruit de la col·laboració del Departament de Cultura de l'Ajuntament del Prat i el Teatre Kaddish amb la vocació de reunir alguns dels i les poetes catalans amb més activitat del moment. 

Les primeres edicions es van celebrar íntegrament als jardins de la Torre Muntadas. Amb l'obertura del Cèntric, el desembre de 2010, el Festival va passar a tenir lloc també a la plaça Porxada de l'equipament. Pel festival han passat poetes de renom i d'altres d'emergents, de tot el territori català, i de l'àmbit local, de diferents generacions. 

En les diverses edicions s'ha comptat amb la col·laboració de diferents agents actius en l'àmbit poètic de la ciutat com els Sopa de Poetes i la companyia Nozomi 700 Teatre. A més, també s'ha pogut gaudir de la complicitat d'actius poètics barcelonins com l'Horiginal i de diverses editorials catalanes.

En aquesta novena edició vam poder gaudir d'una exhibició de Poetry Slam, la presentació d'un nou llibre de Radiacions, tres poetes de la revista Quimera i els recitals de Mireia Calafell, Jaume Pons i Lluís Calvo.