Espais del Cèntric

El Cèntric disposa d'espais amplis habilitats per dur a terme activitats diverses: vestíbuls, l'Auditori, la sala d'exposicions, sales de treball, sala d'actes, sala @tic... Tots ells amb wifi

auditori

L'Auditori és una sala amb 304 localitats (quatre de les quals són espais per a cadires de rodes) pensada per realitzar-hi actes de ciutat i activitats culturals.

sala_tic

Té 92 m2 i 19 ordinadors amb sistema operatiu Windows 7, una impressora i un projector. Els dimecres està oberta al públic amb el servei d'assessorament digitali autoservei durant l'horari de 16 a 20 h. 

La sala d’actes acull activitats pròpies del Cèntric, Biblioteca,  Patrimoni, del departament de cultura i d’altres departaments municipals i activitats d’entitats de la ciutat. La seva capacitat és de 100 localitats.

 

sales_estudi

El Cèntric disposa de sales d'estudi que obren en horari de la Biblioteca i s'amplia en horari nocturn i caps de setmana en època d'exàmens.  Aquest servei vol oferir als estudiants de totes les edats un espai per a l'estudi.

 

sala_expos

És un espai dedicat principalment a exposicions relacionades amb la història i el patrimoni, en especial de la ciutat del Prat. Té una superfície de 140 m2 i es troba a la planta baixa del centre. L'espai i els seus continguts es gestionen des del programa de patrimoni del Departament de Cultura.

vestíbuls

El Cèntric disposa d'espais d'acollida a les plantes baixa, primera i segona.  Són espais comuns que han estat pensats com a zones de pas, espais de trobada, de treball en grup, de lectura individual, amb connexió a Internet.

gastrobar

Cafè-restaurant que se situa a la planta baixa del centre i compta amb 158 m2 de superfície construïda. Disposa de cuina i dóna servei a una terrassa ubicada sota la torre d'aigua. 

Consulteu la programació i la carta al seu web: centricgastrobar.com