Cicles i espectacles literaris

lectura_cicles_i_espectacles_literaris_1.jpg

El Cèntric ofereix diferents cicles al voltant de la lectura. És el cas dels Diàlegs literaris. Aquesta activitat reuneix en cada sessió a dos o tres veus literàries (escriptors, poetes, acadèmics, etc.), amb especial atenció a les veus locals, per xerrar al voltant d’un tema, proposta o figura literària.

Anualment durant els mes d'abril el Cèntric Espai Cultural, la Biblioteca Antonio Martín i Patrimoni cultural impulsen  la Primavera de llibres i lletres amb més propostes literàries pensades per fomentar i gaudir del plaer de la lectura i l’escriptura inclou activitats en formats diversos i adreçades a diferents públics, amb especial èmfasi en la creació local.

En el cicle Música i lletres, la combinació entre música i paraula esdevé la protagonista. Aquest cicle inclou concerts-recitals i lectures dramatitzades d’autors i autores catalans, amb la complicitat dels músics.

Els clàssics literaris també tenen un paper fonamental en aquest àmbit,  amb activitats al voltant d’efemèrides d’autors clàssics en forma de recitals, lectures dramatitzades o col·loquis. Aquest perfil d’actes s’acostuma a treballar amb persones o entitats de la ciutat vinculades a la literatura.

Pel que fa als més petits de la casa, el Cèntric acull espectacles literaris adreçats al públic  familiar, que s’ubiquen en dates especials com Sant Jordi, Nadal o estiu.