La Nit en Dansa

Presentació del projecte

La Nit en Dansa:  creació escènica col·lectiva

La Nit en Dansa és un procés de creació escènica col·lectiva al voltant del món de la dansa i l'expressió corporal. Durant el transcurs del procés, es treballa a través d’una metodologia de producció artística, on la premissa fonamental és el desenvolupament de les capacitats creatives de totes les persones participants. Treballar a partir d’aquest mètode ens permet remarcar les relacions entre les persones interactuant de forma cooperativa per assolir un fi comú.

Aquest projecte que es treballa a partir de la dansa, un llenguatge més de la conglomeració de les arts escèniques, constitueix una manifestació sociocultural i artística. La Nit en Dansa es caracteritza pels processos de creació col·lectiva i comunitaris, el producte final, és el fruit de la creació del grup, resultat de la col·laboració i suma de les inquietuds de totes les persones que formen part d’aquest muntatge. 

 

 

La Nit en Dansa 2022

 

El procés culmina amb la presentació d'un espectacle de dansa al carrer, que enguany serà el proper 15 de juliol, en el marc de la campanya d’activitats culturals “Viu l’Estiu al Prat”.

S’hi poden apuntar totes aquelles persones que tinguin interès en experimentar amb la dansa i el moviment i vulguin comprometre’s en participar en aquest procés junt amb altres persones. No calen coneixements previs, només les ganes de participar, sense importar l’edat o la condició física. Així, d'abril a juliol, cada dimecres de 19h a 21h al Centre Cívic Jardins de la Pau, hi té lloc el procés de creació i els assajos d'aquesta proposta.

En aquesta edició de la Nit en Dansa, comptarem amb l'acompanyament del coreògraf, ballarí, performer i compositor Sebastián García Ferro, que des de l'any 2000 dirigeix ​​la seva pròpia companyia de dansa formada a Barcelona.

 

divendres, 19 juliol, 2019 - 17:45

“La Nit en dansa” al Prat de Llobregat, amb l’espectacle “Empantallades”

Un espectacle de dansa de creació comunitària reflexiona sobre la nostra...