Benvinguts! Aquí trobareu informació d'activitats sobre videojocs al Centre Cívic Jardins de la Pau.  Apostem per una cultura digital vinculada a l'aprenentatge i per això treballem aquest àmbit amb activitats diverses: Laboratori de Videojocs, Linkafesta, tallers de creació de jocs, etc.  Per més informació, feu un cop d'ull aquí sota o contacteu amb nosaltres.

Videojocs

Videojoc creat a Jardins pels nens

Us agraden els videojocs? Teniu al vostre abast eines lliures per crear-los. Si voleu saber-ne més, contacteu amb nosaltres o bé veniu al Laboratori de Videojocs els dilluns de 18 a 19 h a l'aula d'ordinadors del Centre Cívic Jardins de la Pau.

Per fer-vos una idea, us convidem a jugar els videojocs que vam crear al centre pels projectes de Petits Contes i de la Linkafesta.

Aquí sota podeu jugar als videojocs creats per nens i nenes en diverses activitats del Centre Cívic. Feu clic als enllaços i per jugar-hi! Us els podreu passar tots? ;)

 

Entorns de realitat virtual

Feu un cop d'ull en aquests entorns de realitat virtual. Els van crear els nens i nenes del casal d'estiu dels Bitxos. Us agradaria veure'ls amb ulleres de realitat virtual? Només us cal un visor i un telèfon mòbil!

Si necessiteu suport tècnic per veure-ho, contacteu amb nosaltres a: digital@ccjardinspau.org

Autor: Enric

https://cospac.es/yDSm

Autor: Guillem

https://cospac.es/duPG

Autor: Roger

https://cospac.es/wfKS

Autor: Samuel

https://cospac.es/8JFG

Autores: Ona i Elma

https://cospac.es/O8fW

Autor: Dani G.

https://cospac.es/rV7X

Autor: Dani P.

https://cospac.es/mtgV

Autor: Guillermo

https://cospac.es/FDG8