Linkafesta

Linkafesta el Prat

No us perdeu la cita anual per descobrir que les TIC són també una eina poderosa per fomentar la creativitat dels infants! Hi trobareu activitats per a tota la família: jocs, instal·lacions interactives, demostracions, realitat virtual, robòtica, tastets d'aplicacions i mini-tallers.

Linkafesta 2016

Clica aquí per descarregar-te el videojoc de la Linkafesta!

En aquesta edició ens vam endinsar en un videojoc molt especial que els participants van viure en primera persona. Grans i petits van gaudir d'un seguit d'activitats tecnològiques que eren, cadascuna d'elles, un nivell del videojoc. Tot jugant, van descobrir un munt de tecnologies: robots, plaques d'Arduino, circuits electrònics fets amb materials poc habituals, dispositius de realitat virtual, el dispositiu Kinect, etc.

A continuació podeu veure el vídeo que van realitzar a El Prat TV i a sota, un llistat amb les activitats.

 

Endinsem-nos en la immensitat de l'espai exterior i dibuixem constel·lacions amb el moviment del nostre cos.

Per a totes les edats.

Fem controladors de videojocs amb materials conductors de l'electricitat poc habituals, tot experimentant amb la conductivitat de les coses.

A partir de 6 anys.

Inventem una joguina gegant, la construïm amb varis materials, connectem cables i hi juguem saltant-hi a sobre.

A partir de 10 anys.

Construim els nostres propis visors de realitat virtual i vivim una experiència d'immersió.

A partir de 8 anys.

Descobrim les enormes possibilitats de la robòtica i els robots tot fent activitats en família: fem moure i ballar els robots, posem-los disfresses i juguem amb ells!

A partir de 3 anys.

Juguem a una versió sonora del conegut videojoc "Buscamines" construïda als esglaons d'una escala. I funciona amb Arduino!

A partir de 6 anys.