Linkafesta

Linkafesta el Prat

No us perdeu la cita anual per descobrir que les TIC són també una eina poderosa per fomentar la creativitat dels infants! Hi trobareu activitats per a tota la família: jocs, instal·lacions interactives, demostracions, realitat virtual, robòtica, tastets d'aplicacions i mini-tallers.

Linkafesta 2016

Clica aquí per jugar ara al videojoc de la Linkafesta!

En aquesta edició ens vam endinsar en un videojoc molt especial que els participants van viure en primera persona. Grans i petits van gaudir d'un seguit d'activitats tecnològiques que eren, cadascuna d'elles, un nivell del videojoc. Tot jugant, van descobrir un munt de tecnologies: robots, plaques d'Arduino, circuits electrònics fets amb materials poc habituals, dispositius de realitat virtual, el dispositiu Kinect, etc.

A continuació podeu veure el vídeo que van realitzar a El Prat TV i a sota, un llistat amb les activitats.

 

Endinsem-nos en la immensitat de l'espai exterior i dibuixem constel·lacions amb el moviment del nostre cos.

Per a totes les edats.

Fem controladors de videojocs amb materials conductors de l'electricitat poc habituals, tot experimentant amb la conductivitat de les coses.

A partir de 6 anys.

Inventem una joguina gegant, la construïm amb varis materials, connectem cables i hi juguem saltant-hi a sobre.

A partir de 10 anys.

Construim els nostres propis visors de realitat virtual i vivim una experiència d'immersió.

A partir de 8 anys.

Descobrim les enormes possibilitats de la robòtica i els robots tot fent activitats en família: fem moure i ballar els robots, posem-los disfresses i juguem amb ells!

A partir de 3 anys.

Juguem a una versió sonora del conegut videojoc "Buscamines" construïda als esglaons d'una escala. I funciona amb Arduino!

A partir de 6 anys.