Linkafesta 2017

La Linkafesta és una jornada tecnològica per a tots els públics, especialment el familiar.  Hi descobrireu algunes possibilitats de les tecnologies de l'era digital i les seves vessants social, educativa i cultural.

Podreu gaudir d'un recorregut de mostres i activitats en què us mostrem de quina manera el joc i la interacció són indispensables per a l'aprenentatge i l'intercanvi social en totes les edats. La Linkafesta és una proposta que pretén obrir portes en aquest sentit.

Descarregueu-vos el fulletó de la Linkafesta! (pdf - 1033403 bytes)
Hi trobareu un munt d'enllaços a vídeos, videojocs i altres sorpreses.

Linkafesta 2017

Aquest any hem tingut un munt d'activitats noves en una jornada marcada per un ambient molt retro! Hem descobert com les tecnologies transformen allò antic en quelcom nou. Les tecnologies transformen allò que ja coneixem i obren la porta a moltes novetats que van més enllà de la tecnologia: l'aprenentatge, la cultura, l'art i el joc. En aquesta Linkafesta hem descobert el potencial transformador i creatiu de les tecnologies digitals a partir d'un recorregut molt divertit i ple sorpreses ;)

Activitats

Taller d'ulleres 3D

Explora el recorregut de la Linkafesta amb les teves pròpies ulleres 3D i fes-les servir per mirar imatges amagades als llocs de pas!

A partir de 4 anys.

Mini arcade

Juga amb màquines recreatives i aprèn la manera de fer-les tu mateix (retroplaneta.com).

A partir de 10 anys.

Passa la pilota!

Fes passar una pilota per un recorregut robòtic que pots construir tu mateix! Farem servir components com ara sensors i motors (CC Sant Jordi - Ribera Baixa)

A partir de 6 anys.

Taula interactiva

Supera els laberints i les trampes d'aquest videojoc en una taula interactiva (playabit.net).

A partir de 4 anys.

Minimapping

Descobreix com les tècniques de mapping poden canviar l'aspecte d'un robot en viu. És molt divertit! (surface-mapping.com)

A partir de 4 anys.

Linkafesta: combo de tauletes

Forma part d'una banda musical i fes sonar instruments... amb iPads! (Escola Municipal de Música del Prat)

A partir de 8 anys.

Taller de realitat augmentada

Dona vida als teus dibuixos amb una app de realitat augmentada. Passa del paper als gràfics tridimensionals! (allvreducation.com)

A partir de 3 anys.

Activitats tecnològiques infantils

Juga i interacciona amb els videojocs i entorns de realitat virtual que hem fet a Jardins de la Pau. Fins i tot n'hi ha de creats per nens i nenes!

A partir de 8 anys.

Recull d'àlbums de la Linkafesta