Linkafesta

Linkafesta 2017

La Linkafesta és una jornada tecnològica per a tots els públics, especialment el familiar.  Hi descobrireu algunes possibilitats de les tecnologies de l'era digital i les seves vessants social, educativa i cultural.

Podreu gaudir d'un recorregut de mostres i activitats en què us mostrem de quina manera el joc i la interacció són indispensables per a l'aprenentatge i l'intercanvi social en totes les edats. La Linkafesta és una proposta que pretén obrir portes en aquest sentit.

Linkafesta 2017

Aquest any us portem un munt d'activitats noves en una jornada que estarà marcada per un ambient molt retro! Us convidem a descobrir com les tecnologies transformen allò antic en quelcom nou. Convertiu dibuixos fets a mà en personatges virtuals, descobriu com construir arcades vosaltres mateixos o toqueu en una banda de música amb tauletes!

Les tecnologies transformen allò que ja coneixem i obren la porta a moltes novetats que van més enllà de la tecnologia: l'aprenentatge, la cultura, l'art i el joc. En aquesta Linkafesta us mostrarem el potencial transformador i creatiu de les tecnologies digitals a partir d'un recorregut molt divertit i algunes sorpreses ;)

Taller d'ulleres 3D

Explora el recorregut de la Linkafesta amb les teves pròpies ulleres 3D i fes-les servir per mirar imatges amagades als llocs de pas!

A partir de 4 anys.

Juga amb màquines recreatives i aprèn la manera de fer-les tu mateix.

A partir de 10 anys.

Fes passar una pilota per un recorregut robòtic que pots construir tu mateix! Farem servir components com ara sensors i motors.

A partir de 6 anys.

Taula interactiva

Supera els laberints i les trampes d'aquest videojoc en una taula interactiva.

A partir de 4 anys.

Minimapping

Descobreix com les tècniques de mapping poden canviar l'aspecte d'un robot en viu. És molt divertit!

A partir de 4 anys.

Forma part d'una banda musical i fes sonar instruments... amb iPads!

A partir de 8 anys.

Taller de realitat augmentada

Dona vida als teus dibuixos amb una app de realitat augmentada. Passa del paper als gràfics tridimensionals!

A partir de 3 anys.

Activitats tecnològiques infantils

Juga i interacciona amb els videojocs i entorns de realitat virtual que hem fet a Jardins de la Pau. Fins i tot n'hi ha de creats per nens i nenes!

A partir de 8 anys.

Recull d'àlbums de la Linkafesta