Campanyes gastronomiques

Les campanyes gastronòmiques són una oportunitat perfecta per gaudir del producte de proximitat i la gastronomia local. Degusteu El Prat!

Cada dissabte a la plaça de Pau Casals 

Mira, tria, remena i troba les millors fruites i hortalisses procedents del Parc Agrari del Baix Llobregat. Compra directament al pagesos i pageses locals i estalvia’t intermediaris. Més km0, impossible!

Març Gastronòmic 2021

De l'17 de març a l'18 d'abril en diversos restaurants del Prat i altres municipis

Tot un mes dedicat als productes més emblemàtics de la gastronomia pratenca. Degusta els menús especials dedicats a la Carxofa Prat i al Pota Blava que han preparat amb molt d'amor els millors restauradors. Consulta'n tota la informació aquí.

3 d'abril al parc de Fondo d'en Peixo

Amb la primavera i el bon temps arriba també una de les dates més assenyalades del calendari: un dinar popular amb música, festa, activitats per als més menuts, un mercat d’artesania i productes frescos i, sobretot, molta Carxofa Prat.

10 d'abril a la Capsa

Res millor que acompanyar el millor jazz en directe d’un bon arròs, al qual per descomptat no hi pot faltar la Carxofa Prat. Melòmans i gurmets, aquesta és la vostra!

22, 23 i 24 d'abril a la plaça de Blanes

Acomiadem la temporada de carxofa de la manera que l’hortalissa més desitjada es mereix, amb una mostra de tapes perquè la degustis preparada de les formes més sorprenents.

Del 7 al 9 de juliol

Una de les festes més esbojarrades i també familiars de la comarca. Si córrer en els “encierros” et fa obrir la gana, no defalleixis, que amb els pintxos especials fets per l’ocasió quedaràs més que satisfet. 

De l'11 al 30 d'octubre

Dues setmanes i un bon grapat de tapes per llepar-se’n els dits amb l’estrella del corral com a protagonista. Les podràs tastar totes?

Del 2 al 4 de desembre

Una fira comercial que gira a l’entorn del Pota Blava però que alhora és molt més. Gaudiràs d’una mostra d’entitats, d’economia social i cooperativa i d’una cita gastronòmica ineludible en un entorn únic com la Granja de La Ricarda.

Més experiències de km 0

El Parc Agrari

Una de les zones agrícoles més fèrtils i antigues de Catalunya.

Cicloturisme

Recorreu en bicicleta el delta del Llobregat i descobriu una gran diversitat de paisatges.

El Pota Blava

El Pota Blava és un dels productes emblemàtics del Prat.

El Prat, degusta'l

El Prat té una oferta gastronòmica variada i de qualitat, basada en el producte de proximitat.

Segells de qualitat

Producte FRESC
Producte FRESC