Aquest curs torna el projecte Infants Actius, per la bona acceptació del programa pilot realitzat de gener a juny de 2018. Aquesta segona edició coincideix amb el curs escolar, d’octubre 2018 a juny 2019 , els  dilluns i els dijous, al CEM Sagnier. S’adreça a infants de 12 a 14 anys. L’obesitat és un dels trastorns nutricionals més freqüents durant la infància i està augmentant progressivament amb la disminució de l’activitat física i els mals hàbits alimentaris. És per això que els CAP i l’Àrea d’Esports i Salut Pública de l’Ajuntament del Prat han pensat i creat aquest projecte per donar resposta a aquesta situació. 

Les famílies que estiguin interessades en participar en el programa primer de tot han de trucar al telèfon 93 379 00 50 ext. 5416 o escriure a l'adreça electrònica salut@elprat.cat posant a l’assumpte Infants Actius. El termini finalitza  el divendres 19 d’octubre. Abans de l’inici del programa, es faran entrevistes individuals a les famílies interessades per explicar amb detall el contingut i aclarir dubtes. Un cop finalitzades les entrevistes, les famílies que entrin a formar part del programa han de fer la inscripció a la Secció municipal d’Esports, plaça de la Vila, 9 

 

El recurs està pensat per a un total de 15 infants, de 12 a 14 anys. L’objectiu és aportar les eines adequades per fer front a aquesta problemàtica i millorar la salut de la nostra població infantil. L’actuació pretén que els infants incorporin a la seva vida la pràctica regular d’activitat física adequada i una alimentació complerta, sana i equilibrada. El projecte, a més, abordarà qüestions relacionades amb l’afectivitat, la comunicació i les emocions.

El projecte es desenvolupa al CEM Sagnier, coincidint amb el curs escolar, d’octubre 2018 a juny 2019 .

Per als infants, els dilluns i dijous de 17 a 18 h

Per als infants i les famílies, els dijous de 18 a 19 h.  

Qualsevol persona interessada a participar en el projecte pot escriure un correu electrònic a salut@elprat.cat posant a l'assumpte Infants actius. També es pot trucar per telèfon al 93 379 00 50 extensió 5416. 

Abans de l’inici del programa, es faran entrevistes individuals a les famílies interessades per explicar amb detall el contingut i aclarir dubtes.

Un cop finalitzades les entrevistes, les famílies que entrin a formar part del programa han de fer la inscripció a la Secció municipal d’Esports, plaça de la Vila, 9 

El cost per a les famílies serà de 60 euros al trimestre (encara que el cost total és superior, la diferència l’assumeix l’Ajuntament).

S'exigeix un compromís de participació a les famílies i infants durant el temps que dura el projecte

Fullet Infants actius

Infants actius 20182019 (pdf - 145900 bytes)

L'obesitat infantil al Prat, informe Gener 2018

L'obesitat infantil al Prat Gener 2018 (pdf - 411444 bytes)

Agenda d'activitats


Carregant activitats...

Carregant activitat...