Cabrera Cebrián, Mercè


Tags: Cultura
Cabrera Cebrián, Mercè

El Prat de Llobregat, 2002

Pratenca de naixement, demostra des de la infància l'interès per l'escriptura i la lectura a través de la creació de diversos relats. A l'edat de nou anys va començar el projecte Alys y sus aventuras -editat per l'escriptora pratenca Aguas Rodríguez Prieto-, publicat en una petita edició a sisè de primària i que actualment es troba disponible a Amazon. 

Guanyadora l'any 2018 del tercer premi amb el relat solidari Nosaltres vers la mar del concurs per a joves escriptors Tintablava. Guardonada el 2019 amb el primer premi per l'obra Nunca me olvides, també com a relat solidari, i el 2020 amb El silencio de Aurora

Continua la seva passió per les lletres portant diferents històries a la vegada; compaginant el temps amb l'administració, també a càrrec de la seva millor amiga i escriptora Naomi Gómez Mora, del blog Nymmyn Books, el qual compta amb entrevistes realitzades a autors best-sellers com Javier Castillo, Blue Jeans, Megan Maxwell o Katharine Mcgee, entre altres.

Recentment, ha publicat el segon llibre, Voces silenciadas, de la mà de Naomi Gómez, el qual consta de 51 relats socials i/o solidaris que tracten temes d'actualitat com poden ser el feminisme, col·lectiu LGBTIQ+ o la salut mental, entre altres.

Actualment, estudia Medicina a la Universitat Autònoma de Barcelona i somia en convertir-se en una bona professional de la salut.

(Informació revisada per l’autora)

Obra publicada
  • Cabrera Cebrián, Mercè. Elegidos por los dioses. Autoeditat, 2023
  • Cabrera Cebrián, Mercè; Gómez Mora, Naomi. Voces Silenciadas: 51 relatos sociales. Autoeditat, 2022
  • Cabrera Cebrián, Mercè. Alys y sus aventuras. Autoeditat, 2021

Més informació

Entrevista al programa Planeta Prat

El Prat Ràdio, 15/06/2021