Si no pots veure el missatge correctament, accedeix al següent enllaç
 

Persones

Voluntariat

 Twitter  Instagram


El voluntariat del Prat més actiu que mai

Sembla que, mica em mica, la normalitat està arribant al Prat i les entitats, després d'aquests mesos de confinament, ja s'han organitzat per continuar amb la seva tasca i poder seguir oferint els seus serveis als veïns i veïnes de la ciutat.

 

Molt probablement, aquest serà un estiu molt diferent al d'altres anys, amb mesures de seguretat i distània social, però això no és un impediment per a les entitats que ja s'han posat en marxa per continuar amb la seva activitat.

 

Per aquest motiu, i, ara més que mai, necessitem voluntaris i voluntàries per col·laborar en les diferents accions que es portaran a terme durant els mesos de juliol, agost i setembre.

 

En aquest butlletí us presentem les últimes crides que s'han activat durant aquest mes, a més d'animar-vos a que vingueu al Punt del Voluntariat per rebre informació sobre el voluntariat al Prat.

 

Us recordem que l'horari del Punt del Voluntariat, a partir del mes de juliol, serà els dilluns i dijous de 16 a 19h i haureu de demanar cita prèvia per concertar la primera trobada. Per fer-ho, podeu trucar al telèfon 933790050 o enviar un mail a voluntariat@elprat.cat.

 Classes de conversa de castellà per a persones nouvingudes

A Francesc Palau s'inicien les classes de conversa en castellà per a persones nouvingudes durant el mes de juliol i amb possibilitat de continuar al setembre.

Per aquest motiu, busquem voluntaris i voluntàries compromeses i amb ganes de compartir bones experiències durant aquest estiu.

Donada la situació en la que ens trobem, és molt important que les persones que estiguin interessades en participar, no tinguin més de 65 anys i no siguin persones de risc.

 

                                                                          Anima't a participar

                                                      Aquest estiu us necessitem més que mai!!


casal centre obert

Casal d'Estiu Centre Obert. Saó Prat

 

Tens més de 17 anys, estàs compromès socialment i amb ganes de formar part d'un projecte sociodeducatiu? Si compleixes aquests requisits i a més a més, t'agrada treballar amb infants i adolescents aquest és el teu projecte.

L'entitat Saó Prat està buscant persones voluntàries que vulguin participar en el casal d'estiu que es portarà a terme durant els mesos de juliol i agost al Prat de Llobregat.

 

                                     Vine al Punt del Voluntariat i t'informarem!!

 


crida abd dones migrades

The Food Relations Project

El projecte Food Relations, ofereix un espai d'apoderament i participació en un grup de dones migrades en situació de
vulnerabilitat i allunyades del mercat laboral.

 

El projecte té la finalitat de treballar la cohesió intercultural a través del codisseny d'un producte culinari, la difusió del projecte i subministració als usuaris i usuàries del Punt Solidari del Prat.

 

Per aquest projecte es necessiten persones voluntàries que siguin empàtiques i sociables, que manifestin un compromís amb la defensa dels drets de les dones migrades, i en la importància d'acollir-les i acompanyar-les en el seu procés d'integració. Persones amb desig de compartir temps amb infants.

 

                                                     Si creus que tot això s'ajusta al teu perfil,

                                                                      no ho dubtis més!!

                                                       Envia un mail al Punt del Voluntariat i

                                          t'informarem de com formar part d'aquesta gran aventura!Voluntariat en primera persona. Especial COVID19

Durants aquests mesos en els que hem patit la pandèmia de la COVID19, totes aquelles persones que heu col·laborat d'accions de voluntariat us heu convertit en veritables herois i heroïnes des del vostre anonimat, a més de ser protagonistes d’una experiència de vida que mai oblidarem.

 

És per aquest motiu, que no volem deixar escapar totes aquestes històries i ens agradaria posar cara i veu a tots els voluntaris i voluntàries, que com tu, heu contribuït a millorar la qualitat de vida de moltes persones del Prat.

 

Us animem a que ens envieu un vídeo relatant com ha estat la vostra experiència com a voluntaris i voluntàries especial COVID19, quin és el millor record que teniu d’aquesta experiència i quin ha estat aquella anècdota que mai oblidareu.


Amb aquest projecte el que volem és agrair la vostra tasca durant tots aquests mesos i posar en valor tota la feina que s’ha fet des de totes les persones voluntàries del Prat de Llobregat.

 

Els vostres vídeos no han de ser més llargs de 10 segons i els penjarem a la web de l’Ajuntament del Prat, en l’apartat de “Voluntariat en primera persona. Especial COVID19”.


Pots enviar el teu vídeo al correu electrònic voluntariat@elprat.cat indicant el teu nom, cognom i l’acció de voluntariat que has portat a terme.

                                                                Anima't a participar!! 

                                Tu has format part d’una gran experiència que canviarà el món i

                                    volem donar-te veu per compartir-ho amb tots nosaltres!!!

 

 


consulta projectes voluntariat

 
A les xarxes:
  Twitter   Instagram

Ajuntament del Prat de Llobregat

Aquest és un correu automàtic sense servei de resposta.

Donar-se de baixa