Classes de conversa en castellà

Objectiu del Projecte

El Centre de Promoció Social Francesc Palau és una  associació privada sense ànim de lucre que atenen a persones de diferents edats i situacions. Es prioritza la promoció de la dona i l'atenció d'aquelles persones amb més risc d'exclusió social. 

El Centre s’organitza i actua des del voluntariat, ja que és una bona manera d’entendre i potenciar la solidaritat i la participació de tothom en la millora de les estructures socials.

Entitat organitzadora

El Centre de Promoció Social Francesc Palau

A qui s’adreça?

A persones adultes i responsables que es puguin comprometre durant el mes de juliol i amb possibilitat de poder-ho allargar de cara al setembre. 

 

Com a  conseqüència de la pandèmia COVID19 les persones voluntàries no poden ser persones de risc, i no poden superar els 65 anys.

Tasca i dedicació de la persona voluntària

Fer conversa en castellà a un grup de  persones nouvingudes els dimarts i/o dijous de 10 a 11.30 h. La persona voluntària es coordinarà, en tot moment, amb l'equip de formadors i la responsable del projectes.

Les sessions es portaran a terme durant el mes de Juliol, amb possibilitat de fer-ho al setembre.

Com s’hi pot accedir?

Podeu posar-vos en contacte amb el Punt de Voluntariat, a través del correu electrònic voluntariat@elprat.cat, o al telèfon 93 379 00 50 (extensió 5600).