Casal d'Estiu Centre Obert. Sao Prat

casal centre obert

Objectiu del Projecte

L’Associació SaóPrat és una entitat socioeducativa, sense ànim de lucre, amb el propòsit d’acompanyar infants, joves i les seves famílies en situació de vulnerabilitat.

Tenim la missió de que infants i joves recuperin motivacions i desenvolupin les seves capacitats personals, socials i laborals per tal que esdevinguin part de la ciutadania activa i de la transformació social.

A qui s’adreça?

Busquem voluntaris/es majors de 17 anys, compromeses socialment i amb ganes de formar part d’un projecte socioeducatiu on sentir-se responsables i que vulguin prendre compromís amb l’atenció a la infància i adolescència del Prat de Llobregat. 

Necessitem persones actives, responsables, que els agradi treballar amb infants i adolescents, que vulguin participar en un servei socioeducatiu de forma seriosa i compromesa, amb actitud respectuosa, amable, capacitat d’escolta i de treball en equip. 

Tasca i dedicació de la persona voluntària

Tasques:

  • Acompanyament i suport a l’equip educatiu en la preparació i realització de les diferents activitats de caire lúdic, competencial, cultural, creatiu i social, tant a les instal·lacions del casal com en els diferents espais del territori. 
  • Suport a l’equip educatiu a l’hora de preparar i servir els diferents àpats.
  • Es podran proposar i dinamitzar activitats pels diferents grups d’infants i adolescents.

Requisits:

  • És valorarà tenir experiència amb infants i adolescents.
  • No és necessari disposar del Carnet de Monitor/a de Lleure. 
  • Imprescindible disposar del Certificat de Delictes Sexuals Negatiu.
  • Demanem compromís mínim d’una setmana, per tal de garantir una estabilitat als infants/adolescents i per la cohesió d’equip.

S’ofereix una formació prèvia per fer l’acollida a tot l’equip de voluntaris/es, conèixer les realitats dels infants, adolescents i famílies amb les que treballem i donar eines a l’hora de participar durant les activitats del casal d’estiu. 

Durada i horari:

El casal es durà a terme durant els mesos de juliol i agost en horari de 9.00h a 15.30h.

Com s’hi pot accedir?

Si hi teniu interès, podeu posar-vos en contacte amb el Punt de Voluntariat, a través del correu electrònic voluntariat@elprat.cat.

Altres propostes

Punt de Voluntariat

Espai d’informació i orientació per a entitats i ciutadania en matèria de voluntariat.

Projecte Food Relations. Espai d'apoderament de dones migrades

Vine i participa en aquest projecte per treballar la cohesió intercultural a través del...