1)  Assessorament a les biblioteques escolars.

Aquest assessorament es pot fer tant a equips docents, com a AMPA / AFA o comissions mixtes. Personalitzat segons el cas concret.

2)  Préstec de lots de llibres

De temàtiques específiques, gèneres, o qualsevol característica que es necessiti. Personalitzat segons el cas concret. Cal escriure un correu a la biblioteca especificant sobre què es volen els llibres, l'edat i les dates durant les quals necesitaran tenir-los en préstec. La caixa es fa arribar al centre per missatgeria de l'Ajuntament i es pot retornar per la mateixa via. També es poden agafar títols indiviudalment, venint a la biblioteca amb el carnet del centre.

3)  Recomanacions de lectura en període de vacances (Nadal, estiu), etc. per franges d'edat. Quan es fan, s'envien per defecte a tots els centres educatius. Si no el rebeu, contacteu amb la biblioteca.

4) Classe a la biblioteca, a càrrec del docent. 

Només per 5è i 6è de  Primària, Secundària  i educació d'adults

Podeu venir a fer una classe sobre un tema en concret amb materials del fons de la biblioteca i amb recursos de l'equipament.   El personal de la biblioteca s'encarrega de donar la benvinguda i de fer la presentació de l'equipament, així com de atendre les peticions d'informació. Cal sol·licitar-ho prèviament, però no cal que la sol·licitut sigui al setembre.

Competències

  • Artística i cultural
  • Comunicativa lingüística i audiovisual
  • D'aprendre a aprendre
  • Tractament de la informació i competència digital

Persones destinatàries

Mares i Pares, Professorat