21è Fòrum de Treballs de Recerca Ciutat del Prat

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament del Prat de Llobregat i el Servei Educatiu, per tal d’incentivar la recerca i com a suport a la tasca docent, organitzen el 21è Fòrum de Treballs de Recerca Ciutat del Prat.

Objectius

  • Potenciar les activitats de recerca que porta a terme l’alumnat de batxillerat des de diferents àmbits i, especialment, aquelles que fan referència al medi local.
  • Donar a conèixer els resultats dels treballs a la comunitat educativa.
  • Promoure les habilitats comunicatives i argumentatives en l’alumnat.
  • Oferir suggeriments i idees sobre treballs de recerca als alumnes de cursos posteriors.
  • Crear un fons de treballs de recerca  a l’Arxiu Municipal.

Activitats

Organització d'una exposició pública acompanyada d'una mostra de treballs de recerca de batxillerat, adreçada a alumnat i a altres membres de la comunitat educativa, així com a la ciutat en general.

Persones destinatàries

2n Batxillerat

Alumnat de 2n de batxillerat

Observacions

Durant el mes de setembre s’organitzarà una reunió amb els instituts, per tal de concretar el calendari i les bases reguladores del Fòrum, entre d’altres.

Cada centre presentarà un nombre màxim de treballs a determinar i s’intentarà equilibrar la representativitat dels diferents àmbits.

Hi haurà un jurat que seleccionarà un nombre determinat de treballs per exposar, en funció dels criteris que es recullin a les bases reguladores.

S’organitzarà el Fòrum en una sessió de tarda, durant la qual l’alumnat exposarà els treballs seleccionats pel jurat. Durant l’acte s’exposarà una mostra dels treballs de recerca presentats al 21è Fòrum i aquesta exposició romandrà durant dues setmanes a l’Arxiu Municipal.

Es publicaran les fitxes resum dels treballs presentats al Fòrum. Aquest document es distribuirà entre els instituts, l’alumnat participant i es publicarà al web municipal. Se’n farà difusió a través d'aquest web, del web del Servei Educatiu i també a través dels mitjans de comunicació de la ciutat.