Projectes de creació amb artistes en residència

Tots els divendres, l'alumnat de L’Escola d’Arts en Viu treballa la creació en estat pur amb l’acompanyament d’artistes que formen part de la programació estable de Teatre L’Artesà. Els encarregats de donar el tret de sortida a aquests disparadors d’imaginaris són:

Artefactes escènics

De febrer a juny '21

Aurora Bauzà i Pere Jou són compositors que treballen amb el cos. Són artistes residents a Graner Centre de Creació i Can Gassol Mataró el 2020, companyia resident 2021 del Festival TNT i de l’Estruch de Sabadell per a desenvolupar el seu proper projecte escènic, WE ARE (T)HERE, continuació grupal de I AM (T)HERE. L’objecte central de la seva recerca és la veu humana i la seva relació amb el cos i el moviment. Bauzà i Jou treballen la música com a fenomen físic, visual, palpable, movible i transferible. Conceptualment, estan molt interessats en els processos de creació de significat, especialment els que fan referència a la identitat, tant individual com col·lectiva. Les seves propostes veuen d’artistes com Alessandro Sciarroni, Maud le Pladec, Pere Faura, Sol Picó o Sonia Gómez amb les qui han treballat com a compositors i/o intèrprets.

Pràctiques de creació

De setembre '20 a juny '21

(per a alumnes de 10 a 12 anys)

Toni Mira és ballarí i coreògraf. Un dels temes que més ha treballat és la quotidianitat, que sempre ha ubicat en contexts arquitectònics, dissenyats o apropiats. És fundador i director de la companyia Nats Nus Dansa, però també ha col·laborat amb altres companyies nacionals i internacionals. L’any 2009 va ser guardonat amb el Premi Ciutat de Barcelona i el 2010 amb el Premi Nacional de Dansa.

 

Artefactes escènics

De setembre '20 a gener '21

(per a alumnes de 12 a 16 anys)

Guillem Mont de Palol i Jorge Dutor col·laboren des de 2008. Els seus interessos artístics se centren en el llenguatge, la veu i la seva fisicalitat, el cos, la musicalitat i el ritme. Comencen a treballar junts a Amsterdam i han realitzat diverses peces, que han estat presentades en diferents contexts nacionals i internacionals. A més a més col·laboren amb altres artistes.

 

Podeu accedir a més informació clicant a aquest enllaç.