Les Conflujams són trobades d’improvisació interdisciplinària on l'alumnat jove i adult de dansa, de música i de teatre de L’Escola d’Arts en Viu, posen en comú els seus llenguatges artístics per improvisar plegats i dibuixant en viu espais exploratoris de creació grupal.

L'Escola d'Arts en Viu ofereix diferents espais que permeten la vinculació i interconnexió de les tres disciplines. Aquestes assignatures reben el nom de Confluències, espais on participen alumnat de diferents àmbits artístics (música, teatre i/o dansa) i treballen des d'una perspectiva interdisciplinària per tal de vivenciar el procés d'aprenentatge de manera holística, seguint, també en l'aprenentatge, la tendència a difuminar les barreres entre les arts. A aquestes assignatures hi té accés qualsevol alumne de L'Escola que realitza el programa bàsic, avançat o a mida de l'escola, ja sigui en l'àmbit de la música, el teatre o la dansa.

Amb la proposta de la Conflujam s’amplien les possibilitats d’espais d’interdisciplinarietat més enllà de les assignatures regulars.