MicroEscena

microescena

MicroEscena és el festival de microteatre que es celebra anualment al Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa. És la plataforma on les companyies del Prat i d'altres convidades presenten els seus treballs anuals amb una mateixa temàtica que cadascuna presenta de manera molt diferent.

Aquest any 2017, el Centre Cívic repensarà el projecte del Microescena, plantejant noves formes de mostrar les arts escèniques a la ciutat establint dinàmiques de treball en pro al suport a la creació. Així doncs, no mostrarem un Microescena com s’ha fet fins ara, sinó que li donarem una nova forma. Us mantindrem informats.
 

El festival de microteatre MicroEscena va arribar a la seva quarta edició consolidant-se com una cita ineludible per als amants d'aquest gènere. A través d'un viatge en el temps, sis companyies ens van mostrar peces teatrals ambientades en diferents èpoques. Amb la intenció de no conformar-se i buscar en la reinvenció una motivació constant, aquest any el MicroEscena va optar per noves formes de mostrar aquest gènere que delimita el temps de les obres i la quantitat d'espectadors, apropant l'escena al públic, gairebé a tocar.

El màgic univers dels contes va servir per unificar les obres participants del festival entorn un mateix tema. Companyies participants: Proscenio Teatro, Prat a clown, ETC...Teatre i Per formart.

Aquest any les companyies van aplegar les seves obres al voltant del món del menjar. Companyies participants: Performart, ETC...Teatre, Lokha's, Proscenio Teatro, Prat a clown, Maktub, Bollywood Regust.

Primera edició de la renovada fórmula del Prat a Escena, on les companyies i el públic es van enfrontar a un nou format en el qual el fil conductor eren les relacions personals.