Estiu tecnològic

Invents i jocs amb Makey Makey

(de 9 a 12 anys)

 

20 i 22 de juny, de 17.30 a 19.30h. (2 sessions)

Juguem amb el dispositiu makey makey per entendre com funciona la conductivitat. Amb el nostre enginy aconseguirem crear un artefacte impossible connectant el Makey Makey al món real. Fem un concert de percussió amb verdures i síndries, ballem en la nostra pròpia catifa de Dance Revolution i juguem a videojocs amb comandaments insòlits fets amb llapis, estris de cuina, plastilina, plantes, llaminadures, líquids... i el que se'ns acudeixi.

Inscriu-te aquí

 

Màquines i robots en moviment

(de 9 a  12 anys)

 

27 i 29 de juny, d'11 a 13h.  (2 sessions)

En la primera sessió ens iniciem en la programación amb Scratch per fer narracions interactives i videojocs senzills. Durant la segona sessió muntem amb peces Lego un circuit anomenat “Passa la pilota”, per fer que aquesta vagi d’un punt inicial a un punt final passant per diferents obstacles i activant al seu pas certs mecanismes amb motors i sensors que haurem programat prèviament amb Scratch.

Inscriu-te aquí

 

Dissenya i imprimeix en 3D la teva carcassa del mòbil

(de 12 a 15 anys)

 

4 i 6 de juliol, de 18 a 20h. (2 sessions)

Ets jove, t'agrada la tecnologia i vols dissenyar-te la teva pròpia carcassa de mòbil per lluir-la aquest estiu? No t'ho pots perdre!

Vine al Centre Cívic i dissenya la teva pròpia funda d'smartphone totalment personalitzada, imprimeix-la en 3d i a lluir-la!

Inscriu-te aquí