Espais d'aprenentatge

Accés al coneixement

Des del Ribera generem espais de reflexió i debat sobre la societat contemporània. Aquestes propostes tenen a veure amb les línies del projecte de centre, així com amb les entitats i grups que conviuen a l'equipament (feminismes, alimentació sostenible, cultura digital). En aquest sentit organitzem tallers, cicles, xerrades i espais d'aprenentatge en general, que donin peu a intercanviar punts de vista, experiències i promoguin el pensament crític.

A continuació podeu consultar els recursos que s'han compartit en les diferents propostes dels espais d'aprenentatge que s'han realitzat al centre cívic, en la línia d'accés al coneixement.

Recursos

Cicle de xerrades coorganitzades amb diferents entitats del centre cívic per pensar els feminismes des de la diversitat de mirades. Més informació i recursos aquí.

Cicle sobre informació i notícies falses a les xarxes socials. Es van conèixer algunes de les eines que tenim per detectar i desmentir informacions falses i es va reflexionar sobre l’impacte de les “fake news” i el nostre paper al respecte. Més informació i recursos aquí.

Cicle d'activitats sobre temes com l’alimentació, hàbits, cànons de bellesa i salut des d’una perspectiva conscient i d’autocura. Més informació i recursos aquí.

Taller de creació de memes feministes interseccionals a partir d’experiències compartides al voltant de les festivitats nadalenques. Podeu veure els memes que es van crear a la sessió aquí.