En Femení

Aquest cicle és un compendi d'activitats que es realitzaran al voltant del Dia Internacional de la Dona, organitzades conjuntament entre algunes de les Entitats residents al Centre i el propi Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa, per sumar-se a la celebració del 8 de març.

 

6 de març, a partir de les 18h, i fins a les 20h.

El Club Scrabble el Prat s’uneix, al amb el Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa i altres entitats del centre, a la celebració 8 de març, organitzat un taller per aprendre i jugar a Scrabble. Un joc de taula molt flexible i entretingut, que té com objectiu acumular la màxima puntuació possible formant paraules. En aquesta ocasió la temàtica escollida és el món femení.  
 

Organitza: Associació Club Scrabble el Prat

7 de març, a les 17.30h.

Com cada primer dimecres de mes, l’Associació de Dones Progressistes Frida Khalo organitza un espai de cine fòrum.

La pel·lícula que es projectarà serà “Loving”. Un film, dirigit per Jeff Nichols, que explica la història real de Richard i Mildred Loving, un matrimoni nord-americà que va fugir del seu estat natal de Virgínia a causa de les lleis estatals que prohibien el matrimoni interracial, en els anys 60.
 

Organitza: Associació Dones Progressistes Frida Kahlo

8 de març, de 10.30 a 11.30h.

Taller d'Ioga a l'aire lliure. Connecta amb el teu cos i relaxa la ment a través de les postures, la respiració i la meditació i coneix aquesta disciplina física i mental originària de l'Índia. Lloc: Plaça Sant Jordi. Cal portar roba còmoda.

 

Organitza: Associació Dones Progressistes Frida Kahlo

10 de març, d'11 a 13h.

Taller de cuina d’alimentació natural i salut femenina, a càrrec de Marta León, organitzat per Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa, que conjuntament amb altres entitats del centre, s’han volgut sumar a la celebració del 8 de març: Dia Internacional de les Dones. Aprendrem noves receptes i cuinarem un menú complet amb aliments que beneficien la salut femenina. 
 

Activitat gratuïta. Aforament limitat. Inscripció prèvia necessària.
Inscripcions del 26 de febrer a les 9h fins al 7 de març a les 14h a: online.elprat.cat

17 de març, de 12.30 a 13.45h.

Aprèn a ballar Bollywood, una dansa inspirada en les coreografies de les pel·lícules de la industria cinematogràfica de l’Índia. Una combinació de moviments de dansa clàssica i tradicional hindú, amb influències del pop occidental, el hip hop o el funky. Aquest és un taller d’iniciació.

Aforament limitat. Inscripció prèvia necessària del 5 al 15 de març, enviant un correu a: avvsantjordirb@gmail.com 

 

Organitza: Associació de Veïns i Veïnes Sant Jordi-Ribera Baixa.

21 de març, a partir de les 18h.

Presentació del llibre de poemes  “Buit de març” i recital a càrrec de la seva autora Rosa Marrazolo.
 

Organitza: Associació de Dones Progressistes Frida Khalo.