Cicle Saltimbanqui

El Saltimbanqui és un cicle familiar de circ al carrer per transformar els barris de Sant Jordi-Ribera Baixa en un circ ambulant d'acròbates, trapezistes, clowns i màgia. Durant els mesos d'abril, maig i juny el Cicle Saltimbanqui omple els parcs, places i carrers d'alegria i molt circ.

 

Pròxims espectacles del Cicle Saltimbanqui:

Back 2 classics

Dissabte 25 d’abril de 2020

Imagina un lloc al que pots volar i ser tan lleuger com una ploma o pesat com un elefant. Un lloc en el qual es pot viure del revés i on en lloc de caminar es balla al ritme d'una música que es transforma des d'un tocadiscs. Back 2 Classics és un espectacle familiar on el llit elàstic pren vida pròpia entre les bogeries i acrobàcies del seu protagonista. 

Cia: Planeta Trampolí

 

Circo Frutal

Dissabte 16 de maig de 2020

A ritme de mambo i guaguancó aquests divertits i incombustibles personatges inicien la cercavila repartint fruita de temporada al públic, la base energètica que els permet realitzar els seus números circenses durant el recorregut. Circ aeri i molt bon humor, en aquest espectacle salsero, on el somriure arriba sol.

Cia: Peliaguado Arte & Circo

 

Fractal

Dissabte 20 de juny de 2020

Un fractal és un objecte geomètric que es repeteix a diferents escales creant així una forma total més complexa. Fractal és un espectacle que estira un instant plenament conscient de si mateix, i per aquest motiu tot el que passa està lligat al que ha passat i al que passarà, perquè forma part d’una mateixa cosa: la fragilitat d’un instant. 

Cia: Terna