Assessorament digital

Els dilluns a la tarda el centre cívic ofereix un espai d'assessorament digital bàsic, amb cita prèvia, per compartir dubtes i inquietuds sobre els telèfons mòbils, les xarxes socials i altres temes digitals quotidians. 

Podeu posar-vos en contacte amb l'equip del Centre Cívic per demanar cita prèvia individual a través de del telèfon 933741580 o escriure un al correu: martinci@elprat.cat.

 

Autoservei digital

L'autoservei d'ordinadors a l'aula TIC ofereix al veïnat un espai per treballar i/o connectar-se a internet de forma lliure i gratuïta. 

L’aula està equipada amb tretze ordinadors que estan habilitats amb processador de textos, programes de tractament d'imatges, gestió de pàgines web, ofimàtica i arxius multimèdia, entre altres.

L'accés comença 30 minuts després de l'obertura del centre cívic, i finalitza 30 minuts abans del tancament. Es recomana trucar abans per consultar la disponibilitat de l'aula.

Els i les menors de 18 anys han d'accedir amb acompanyament adult.

 

Recursos

En aquest enllaç podeu descarregar una infografia amb instruccions pas a pas per instal·lar l'aplicació de videotrucades "Zoom" i per fer servir algunes de les opcions d'ús bàsic, i resoldre els dubtes més comuns.

Descarrega PDF (pdf - 2803495 bytes)