Jocs del Jardinet

Jocs de taula disponibles:

 

La torre increïble  Aquamarine Games Torre increíble, Color Pino y Negro, NO-Value (Compudid S.L. CP017) : Amazon.es: Juguetes y juegos

Procura que la torre no s’enfonsi al treure les peces del color pertinent.

Nombre il·limitat de jugadors. Diversió assegurada en solitari o per a tota la família.

 1. Munteu la torre i comenceu l'emoció
 2. Només utilitzaràs dos dits d'una mà
 3. I si ensorres la torre... El dau decidirà quina peça moure.
 4. A la Torre el dau és un element fonamental, ja que decideix si la peça a treure és clara o fosca.

Speed Cups

Cada jugador rep un joc de 5 gotets de 5 colors diferents. Es posa el timbre al centre de la taula. Es barregen les cartes i es col·loquen en una pila de cap per avall al costat del timbre. Un jugador gira la primera carta de la pila i quan està a la vista de tothom, tots els jugadors alhora corren per ordenar els seus gotets en la mateixa seqüència. Un cop es tenen col·locats cal tocar el timbre. Si has estat el primer en tocar-lo i els has ordenat correctament has guanyat una carta. El jugador que hagi aconseguit més cartes, és el guanyador.

 

Polilla tramposa   Polilla Tramposa

En aquest original joc, les trampes estan permeses i fins i tot estaràs obligat a fer-ne per guanyar el joc.
Cada jugador/a rep una mà de vuit cartes. Qui aconsegueixi desfer-se primer de totes les cartes guanya.
Per desgràcia, algunes d'elles no es poden descartar de forma normal i els jugadors hauran d'utilitzar sistemes alternatius per alliberar-se d'elles.
 

Guanyador del prestigiós premi Deutscher Spiele preis Bes Children's Game.

 

 

Los Hombres lobo de Castronegro       

 

Aquest és un joc de rol en què els jugadors es divideixen en dos equips. Un és minoritari (els homes llop) i els integrants es coneixen entre ells, mentre que l'altre, majoritari (els vilatans), desconeixen qui són els seus companys. A cada ronda, els homes llop acabaran amb un vilatà posant-se d'acord, donant peu a una fase en què tots els jugadors discutiran per decidir quin jugador ajusticien. Així fins que un dels dos bàndols es proclami vencedor.

 

 

Uno         UNO - juego mesa

 

Uno és un dels jocs de cartes familiars més populars del món.

L’objectiu del joc és aconseguir desfer-se de totes les cartes, recordant cridar Uno! quan et queda una sola carta a la mà. Recorda-ho, ja que si algú s’adona que no ho has dit hauràs de robar dues noves cartes!

Per a dificultar el teu objectiu, el joc compta amb una sèrie de cartes especials que canvien les regles del joc en diferents moments, obligant a robar cartes, o canviar el sentit del joc, etc.

 

Virus

 

VIRUS! és un joc en el qual hauràs de construir un cos humà mentre evites que els rivals t’infectin, destrueixin o robin els òrgans. El nombre de jugadors és de 2 a 6.

 

 

 

 

Palabrea     Palabrea: Juego de Palabras para niños a partir de 6 años. (2 a 6 jugadores) Ludilo en Infanity

Palabrea és un divertidíssim joc de cartes per jugar en família. Combina cartes de categories i cartes de lletres, i anomena una paraula abans que els altres jugadors, el més ràpid guanya!

Rumia paraules de diverses categories, animals, ciutats, països, series de televisió, objectes, noms propis, plantes or arbres, professions, menjars o personatges famosos.

Com s'hi juga:

 1. Col·loca el feix de cartes al centre de la taula amb la cara de categoria mirant amunt.
 2. Cada jugador, en el seu torn, capgira la carta superior i la coloca al costat del feix principal de cartes, amb la cara de les lletres mirant amunt.
 3. El primer jugador que digui una paraula que comenci per la lletra del mateix color que la de la categoria, agafa la carta que s'ha girat.

Finalment guanya el joc qui més cartes tingui.

 

 

Timeline       Timeline Clásico – Dobble

Timeline Classic és un joc de coneixements històrics on cada jugador comença amb tres o quatre cartes. Per a guanyar la partida, cal ser el primer a col·locar correctament les teves cartes en la línia de temps.

A Timeline Classic haurem d’ordenar coses tant variades com la data en que Darwin va formular la teoria de l’evolució, o l’invent del xampany… però això va ser abans o després de la fundació de la primera ciutat?

Piou Pioupiou piou

Joc d'estratègia i reflexió, amb divertides cartes i molt fàcil de portar pel seu petit format. Per jugar en família i amb amics.

L'objectiu és aconseguir tres pollets. Abans, però necessites els tres ous que els aconseguiràs tenint tres cartes: gall, gallina i niu. Però compte! Qualsevol jugador pot treure-te'ls si tenen una guineu. Necessitaràs doncs un gall per a que el teu futur pollet quedi en lloc segur :).

 

Fantasma Blitz  

Un joc d'agilitat visual i rapidesa mental.
Com es juga?

 1. En començar el joc es col·loquen els objectes en cercle i el mall de cartes cap per avall. Aixequem una carta i hem de buscar un objecte que coincideixi en color i forma. Per exemple, si tenim dibuixat un fantasma blanc i una butaca verda ràpidament hem d'agafar la figura del fantasma. El primer jugador que l'agafi es quedarà amb la carta.
 2. Si no hi ha cap objecte que coincideixi en color i forma haurem de cercar totalment el contrari, l'objecte que no coincideixi ni en forma ni en color. Qui primer agafi l'objecte queda la carta.
 3. Quan un jugador s'equivoca en agafar l'objecte serà penalitzat i tornarà una de les cartes guanyades.
 4. La partida s'acaba quan s'acaben les cartes del mall. Tots els jugadors han de comptar les cartes que han guanyat.
 5. Qui tingui un nombre més gran de cartes serà el vencedor.
 

Dobble     

 

 

El Dobble és un joc de cartes que es basa en velocitat, observació i reflexos. Els jugadors competeixen per trobar el símbol que coincideix entre les cartes.

Més de 50 símbols i 55 cartes amb un, i només un, símbol idèntic entre dues carta. Qui serà el més ràpid a trobar-lo?

 

 

Baobab    

Els lleopards salten a la copa del baobab, els ratpenats volen a cegues al seu voltant i les serps s'enrosquen a les branques... Tots els animals volen el seu lloc en aquest grandiós arbre!

Fes créixer el baobab a poc a poc jugant les teves cartes i intenta col·locar-les totes per guanyar la partida, però compte amb les branques sobrecarregades i les picades de les abelles, pots sortir malparat!

Objectiu: Aconseguir, al final del joc, menys punts negatius que els altres.

 1. Es posa el tronc del Baobab (la caixa amb la tapa) al centre de la taula. Es reparteixen les cartes en el mateix nombre entre tots, les que sobrin es deixen de banda.
 2. Cadascú roba tres cartes de la seva baralla i en el seu torn pot decidir si posar uns, dues o totes tres al Baobab. Cada carta té les seves regles per ser posada, per exemple: la serp ha de treure el cap de la copa però s'ha d'introduir entre les altres cartes ja presents; el ratpenat cal deixar-lo anar des de dalt amb els ulls tancats; les vespes no es poden trepitjar...
 3. Cada vegada que una carta cau mentre es posa, es recull i li queda el jugador que l'ha jugat, com a punt negatiu. Si posant-la o llançant-la fa caure altres cartes, també sumaran per al munt dels punts negatius.
 4. Quan un jugador juga la seva darrera carta s'acaba immediatament el joc, s'expliquen els punts negatius de cadascú, incloent-hi les cartes que no s'han pogut jugar.
 5. Qui té menys punts negatius guanya la partida.

 

Pistas Cruzadas    

 
Se t'acudeix alguna pista que relacioni «Ós» i «Metge»? En tens una? Digues-la en veu alta a la resta de jugadors amb l'esperança que puguin endevinar quines dues paraules clau has relacionat per formar la teva pista!


Pistas Cruzadas és un joc de cartes on els jugadors hauran de treballar en equip tractant de trobar una pista que representi la relació de la seva combinació única de paraules clau.
Si els altres jugadors poden endevinar quines dues paraules has relacionat, col·loca la teva carta de posició al lloc corresponent de la quadrícula. Si no les encerten, descarta la carta.
L'objectiu és completar la quadrícula amb tantes cartes de posició com pugueu, encertant el lloc de cada carta. Trieu les vostres pistes amb compte i intenteu obtenir la millor puntuació possible!

 

 

Dominó Triangular     

 


Juga al dòmino, però tingues en compte que t'han de coincidir almenys 2 de les cares o fins i tot les 3.
Joc d'estratègia tradicional que afavoreix la diferenciació numèrica, l’atenció, la memòria i l’orientació espacial.

 

 

Shut the box de Goki   CIERRA LA CAJA DOBLE

L'objectiu del joc Shut the Box o "Tanca la Caixa" és tancar de cop totes les xifres que puguis. Guanya el jugador que aconsegueix tancar de cop totes les xifres. En cas que quedin xifres obertes, guanya el jugador que ha guanyat més punts.

El joc es col·loca amb les xifres obertes. Els jugadors llencen els daus de forma simultània. S'hi juga sempre amb els dos daus. Se suma el nombre de punts que surtin als daus i amb aquests números ja podem tancar de cop les primeres xifres.

Amb Shut the box, aprendràs a contar!

 
 

Sushi Go Party!

 

Passa el sushi! En aquest ràpid joc de cartes, l’objectiu és atrapar al vol la millor combinació de plats de sushi. Pots guanyar punts si et menges més makis que els altres, o si reuneixes un trio de sashimi. Suca el teu nigiri en salsa amb wasabi i triplicaràs el seu valor. Però, assegura’t que et queda un raconet per les postres, perquè sinó, et menjaràs els teus punts!

Aconsegueix més punts que els teus rivals i guanyaràs la partida.

Aquesta versió inclou el joc bàsic i molts més plats. Abans de començar, els jugadors hauran d’escollir el seu propi menú entre 20 plats exquisits, fent que cada partida sigui diferent. A més, ara podran jugar fins a 8 jugadors.

 

 

Rummikub     

 

El Rummikub és un joc de taula que adapta les regles del remigi de les cartes.
 

Consta d'un total de 106 fitxes, 104 de les quals estan numerades de l'1 al 13, i 2 comodins. Les fitxes numerades tenen associat un color (hi ha 4 colors diferents).

 

 

Scrabble     

 

L'Scrabble és el clàssic joc de taula per divertir-se lletrejant paraules! Els jugadors han d'enfrontar-se al desafiament de lletrejar paraules creuades sobre un tauler de joc usant fitxes amb lletres, que tenen valors diferents. Els jugadors han d'intentar aconseguir la màxima puntuació possible, que s'obté a partir del valor de cada lletra i de les caselles amb premi del tauler de joc. Les paraules es poden escriure horitzontalment o verticalment i han de fer servir com a mínim una de les fitxes del tauler de joc. Els jugadors han d’utilitzar les seves fitxes per crear paraules a les caselles del tauler per tal d’obtenir la puntuació més alta. Scrabble•™ és més que un joc i serveix per millorar el vocabulari, descobrint paraules noves a cada partida! Inclou un tauler de joc de Scrabble™, cent fitxes amb lletres, quatre faristols, una bossa per a les fitxes i les instruccions de joc.


 

Jungle Speed  

Un trepidant joc de velocitat i reflexos en el qual l'objectiu és desfer-se de les cartes al més aviat possible.

Jugar al Jungle Speed és tota una experiència!

Comencem repartint unes cartes amb estranys símbols entre els jugadors, i col·loquem un tòtem de fusta en el centre de la taula.

Per torns, els jugadors hauran de voltejar les seves cartes i, quan coincideixin amb les d'una adversària, ambdues competiran per agafar el tòtem el més ràpid possible. El jugador que abans quedi sense cap carta serà el guanyador de Jungle Speed.

Però, compte! Aquest joc de taula no és tan fàcil com sembla: cometre un error a l'hora d'agafar el tòtem té conseqüències. I vigila amb les cartes especials, perquè canviaran les regles del joc si més no te l'esperis!

 

 

Dixit       

 

Com es juga: A Dixit un Contacontes tria una carta de la seva baralla i pensa en una frase, un so, una cançó ... Alguna cosa que li inspiri aquesta il·lustració. Tots els altres jugadors que no són el Contacontes trien una carta de la seva pròpia baralla que es pugui assemblar a la frase dita pel Contacontes. Les cartes dels jugadors es barregen amb les del Contacontes sense ensenyar-les i es col·loquen cap per amunt en línia a la taula. Cada jugador puntua de l'1 al 6 quina és la carta original que va inspirar el Contacontes. El graciós és que al Contacontes li interessa que poca gent (però almenys 1 persona) encerti que carta li va inspirar.

Dixit, el joc de les frases surrealistes. Amb Dixit, hauràs de pensar-te-les per ser enigmàtic i clar alhora ... com si es es tractés d'un somni.

El joc conté 84 cartes amb precioses il·lustracions que ens mostren escenes impossibles i inspiren les més estranyes ocurrències que hagis sentit mai.

 

 

Ubongo  

 

 

Un joc taula amè i familiar, obligatori pels amants del tetris i dels que se senten fascinats pels reptes geomètrics.

L'objectiu del joc és aconseguir el major nombre de gemmes possible. Com fer-ho? Doncs sent el més ràpid a l'hora de resoldre petits trencaclosques a l'estil tetris. Ja sigui amb 3 peces o amb 4, haurem de ser capaços de ser els primers a encaixar-les en la plantilla que se'ns proposi, sense deixar espais en blanc.

 

Patchwork      

 

Patchwork és un joc abstracte d’estratègia.

Dos jugadors competeixen per elaborar el millor cobrellit en el seu taulell individual.

Els retalls disponibles es disposen a l’atzar en un cercle al començament de la partida. Per torns, els jugadors compren retalls d’entre els disponibles i mouen un nombre de caselles segons la complexitat i valor del retall que hagin escollit. A mesura que avancen pel taulell, reben botons i competeixen per aconseguir els millors trossos de tela (i els valuosos trossos de cuir).

La partida acaba quan tots dos jugadors han arribat a la casella central del tauler, i obtindran punts segons l’espai que hagin pogut omplir amb els retalls. Però aneu amb compte, perquè la puntuació podria fins i tot ser negativa! El jugador que hagi aconseguit obtenir més punts serà el guanyador.

Tria els teus trossos de tela sàviament, col·loca’ls en el teu cobrellit, acumula una gran reserva de botons i no deixis massa buits…, o perdràs la partida.

Patchwork, un joc del famós autor Uwe Rosenberg, es troba en els llocs més alts de la BGG i ha estat nominat a nombrosos premis i guardons lúdics, sent guanyador el 2014 del premi “Golden Geek” al millor joc de taula abstracte, i finalista com “Joc de l’any 2016”, entre altres.

L’Illa Prohibida 

 

L'Illa Prohibida és un emocionant joc col·laboratiu que ha aconseguit molts premis, en el qual els jugadors tracten de fer-se amb els tresors duna mítica illa misteriosa, abans que les aigües la cobreixin per complet.

Per molt que ho expliquem, res com jugar-hi!

 

Codi Secret 

En aquest joc del reconegut autor Vlaada Chvátil, només els caps dels espies sabran quines paraules corresponen als seus agents. La resta de l’equip els haurà de trobar únicament amb pistes compostes per un mot i una xifra, però hauran d’evitar assenyalar les paraules de l’equip rival i, sobretot, l’assassí.

 

 

Ciutadelles 

 

Ciutadelles és un joc de cartes d'estratègia en el qual haurem de construir una ciutat amb les seves diferents districtes i aconseguir que sigui la de major esplendor. Per a això, comptarem amb l'ajuda de personatges, que en cada torn ens proporcionaran els seus serveis (comerciant, comptant amb el suport de l'exèrcit, el rei o l'església, assassinant als teus enemics, robant-los l'or ...), tot s'hi val per crear la millor Ciutadella.

 

Misión cumplida

 

 

Missió Complerta és un joc de cartes cooperatiu en el qual haureu de treballar en equip per a complir el major nombre possible de reptes. Joc molt divertit, familiar i per a totes les edats. Comenceu jugant a la manera principiant i... segur que arribeu aviat a superar la manera experta i bogeria!

 

 

The Game    

Cansat de competir contra els teus amics? Prova llavors una partida de The Game on el joc és el vostre adversari i tu i els teus companys intentareu vèncer-lo. No et deixis enganyar, les seves regles són molt senzilles però guanyar no serà gens fàcil. Poseu-vos d'acord i jugueu en equip, només així podreu aconseguir desfer-vos de totes les cartes.

Teniu 4 piles per a descartar les 100 cartes. 2 per a descartar de la 1 al 100 i 2 més de la 99 al 2.
Posar-se d'acord val fins a un cert punt, però sempre hi ha maneres!

L'espai de Jocs de taula al Jardinet del Centre Cívic Jardins de la Pau és un lloc pensat per als amants dels jocs de taula i la diversió en grup. Aquest espai acollidor i obert ofereix una àmplia selecció de jocs de taula per a persones de totes les edats i nivells d'experiència.

L'espai de Jocs de taula al Jardinet del Centre Cívic Jardins de la Pau és un lloc pensat per als amants dels jocs de taula i la diversió en grup. Aquest espai acollidor i obert ofereix una àmplia selecció de jocs de taula per a persones de totes les edats i nivells d'experiència.