Espai per al desenvolupament de projectes digitals

Teniu un projecte entre mans? Necessiteu suport tènic, idees o conèixer altres projectes similars?

En què consisteix?

Oferim la sala TIC del Centre Cívic, així com l'assessorament del dinamitzador de Cultura Digital, com a suport per al desenvolupament de projectes que estiguin relacionats d'alguna manera amb la tecnologia o bé que requereixin una part tecnològica. Per exemple: desenvolupament de pàgines web, comunicació digital, edició d'imatges o vídeos, ús de recursos digitals per diversos àmbits, etc.

Aquest projecte també neix amb la voluntat de ser un espai relacional: un ambient de treball compartit on conèixer altres usuaris amb els mateixos interessos. Així, hi ha la possibilitat de relacionar-se lliurement i compartir coneixements, inquietuds, consells o dubtes.

Què ofereix?

Tots els equips disposen de connexió a internet i programari especialitzat per realitzar tasques diverses de gestió de llocs web (client d'FTP, editor de codi, etc.) i d'edició d'imatge digital (Gimp, Inkscape, etc.). Els usuaris també poden comptar amb el suport del dinamitzador de Cultura Digital.

A qui s’adreça?

Inicialment està orientat als alumnes i exalumnes dels tallers de Cultura Digital del Centre Cívic, però roman obert a tothom que ja s'hagi iniciat en aquest món des de qualsevol altre equipament o pel seu compte.

Com s’hi pot accedir?

Cal posar-se en contacte amb el responsable del projecte per trobar una data i hora. Activitat amb cita prèvia, contacteu a cardona@elprat.cat

Cost del servei

Gratuït.