Valverde Martínez, Andrés


Tags: Cultura
Andrés Valverde

Altarejos (Conca), 1957

Arriba al nostre municipi l'any 1973 i poc després es llicencia en Ciències Biològiques per la Universitat de Barcelona. Professor d'educació secundària des de l'any 1981, és membre de la Institució Catalana d'Història Natural (ICHN). Màster en Biodiversitat en 2009, l’any 2012 obté amb el seu treball Final de Màster el Premi Extraordinari per la Universitat de Barcelona.

Actualment, és catedràtic de Biologia i Geologia a l'Institut Joaquim Rubió i Ors de Sant Boi de Llobregat, on sempre ha treballat com a docent, tasca que compagina des de 1983, com a coordinador i professor de cursos de formació i actualització a professionals de l'ensenyament al Seminari Permanent de Ciències Naturals.

Obra publicada
  • Flora Vascular del delta del Llobregat. Barcelona: Institució Catalana d’Història Natural, 2016.
  • Guia de fongs del Delta del Llobregat. El Prat de Llobregat: Consorci per a la protecció i la Gestió dels Espais Naturals del Delta del Llobregat, 2012.
  • VALVERDE, Andrés. Tecnologías al servicio de la orientación y de apoyo al aprendizaje. A: Comunica: revista de medios de comunicación y educación,  núm. 20, p. 12-117.
  • Animals II [Enregistrament de vídeo]; [guia didàctica a cura d’Andrés Valverde]. Barcelona: Fundació Serveis de Cultura Popular, DL 1991.
  • Monera [Enregistrament de vídeo]: bacteris i cianobacteris; [guia didàctica a cura d’Andrés Valverde]. Barcelona: Fundació Serveis de Cultura Popular, DL 1991.