Préstec de documents

Què és el servei?

El servei gratuït de préstec de documents permet, mitjançant el carnet bibliotecari personal, agafar en préstec fins a un màxim de 30 documents, durant 30 dies naturals cadascun. Qualsevol document prestat pot ser renovat fins a tres vegades, sempre que cap altre usuari no l'hagi reservat.

Així mateix, cada usuari pot tenir en préstec digital 4 documents durant 21 dies, en el cas de diaris i revistes aquest termini pot veure’s reduït. Igualment, cada usuari pot visualitzar en línia 2 pel·lícules a la setmana amb un termini de préstec de 3 dies.

Què ofereix?

Si ens faciliteu el vostre correu electrònic, us avisarem cinc dies abans de la data de venciment del préstec i també us notificarem les reserves i els avisos de reclamació.

D’altra banda, si us interessa un document que es troba prestat, el podeu reservar i us avisarem quan el retornin. Igualment, podeu fer ús del préstec interbibliotecari, és a dir, demanar-nos un llibre que es troba en una altra biblioteca.

La renovació de documents la podeu fer presencialment a la Biblioteca, per Internet o bé per telèfon.

A qui s’adreça?

A tota la ciutadania.

Com s’hi pot accedir?

Si voleu fer ús del préstec interbibliotecari, cal sol·licitar-ho al taulell de la primera o segona planta, i en un termini d’uns deu dies arribarà el document sol·licitat.