Otero Moratiel, Xavier


Tags: Cultura
Otero Moratiel, Xavier

Barcelona, 1962 

Viu al Prat de Llobregat i treballa a l’administració pública del municipi, però paral·lelament, ha desenvolupat sempre activitats relacionades amb el món del teatre i la creació multimèdia.

Format com a realitzador i guionista al Centre d’Estudis Cinematogràfics de Catalunya, va completar la seva formació en el tractament i la creació de vídeo i imatge.

Sempre ha mantingut una íntima relació amb les arts escèniques que l’ha portat a escriure peces teatrals pròpies i a participar activament en diversos esdeveniments com la Mostra de Teatre al Prat, el grup L’Orgue de Gats, el Cineclub Pratense i el Grup de Treball Produccions Esquizo.

Obra publicada
  • Otero Moratiel, Xavier; Guix Pérez, Pau; Virgili, Eva. Trilogia del no-lloc. Barcelona: Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya, 2001.
  • Otero Moratiel, Xavier; Costa, Josep. Càstig!. Barcelona: Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya, 2000.
  • Otero, Xavier; Giménez Casas, Xavier. Amb el genoll. Barcelona: Associació d’Investigació i Experimentació Teatral (AIET), 1997.