Jiménez Castaño, Marina


Tags: Cultura
Jiménez, Marina

Madrid, 1993

Es va criar en un poble al sud de Madrid i va estudiar Psicologia a la universitat mentre treballava com a dependenta i model de publicitat per a botigues de roba.

A l'acabar la carrera es va dedicar a la selecció de personal en l'àmbit de recursos humans. És llavors quan es va interessar per l'estudi de la intel·ligència i les altes capacitats mentre seleccionava perfils de treball. Gràcies a aquest treball va descobrir la importància real entre l'estat anímic i el rendiment per sobre d'altres habilitats. Per aquesta raó, va començar a interessar-se pel món de la meditació, la consciència i l'autocontrol, especialitzant-se en hatha ioga.

A l'edat de 25 anys es va independitzar a Àvila, i fa un any va decidir mudar-se a Catalunya començant una nova vida al Prat de Llobregat. En el seu temps lliure solia anar a entrenar atletisme a l'Sagnier on va conèixer al seu actual entrenador Chema, qui li va donar la possibilitat de competir juntament amb el Club d'Atletisme Pratenc.

Apassionada de l'atletisme, la natura i el món de la meditació vol compartir amb nosaltres una proposta original per desenvolupar la imaginació i la intuïció a través d'una sèrie de textos dedicats a l'esport, la natura i personatges ficticis entre d'altres.

(Informació revisada per l'autora)

Obra publicada

  • Testamento de un pobre. Roquetas de Mar: Círculo Rojo, 2021