Inés, Núria


Tags: Cultura
Tinta Fina

Barcelona, 1987

Quan dibuixa ho signa amb el nom de Tinta Fina. És llicenciada en Belles Arts i l’any 2012 va cursar el Màster en Produccions Artístiques i Recerca

És col·laboradora habitual de la companyia de Teatre Kaddish, del portal cultural nativa.cat i del Colectivo Julio. Amb aquest últim ha participat de projectes més amplis com Sacsejant la mirada de Mercedes Mangrané i com a ponents dels seminaris  de l' Universidad Popular del Centro de Arte Dos de Mayo a Madrid. 

Ha format part de projectes d'altres artistes com Implosió Impugnada #26 de Rafael Tormo o Arcana Imperi de Lluc Mayol; i de projectes culturals com Zemos98  a Sevilla i #4raons al Prat. Ha participat en diverses exposicions que s’han fet a la Sala d’Art Josep Bagès de Torre Muntadas, com Mentrestant... esboçant una exposició d'historiètes, narrativa gràfica i il·lustració al Prat (febrer 2016) i 13 artistes 1 història (Setembre de 2015). A la nostra biblioteca va col·laborar en una exposició que es titulava Ex-libris.

Actualment combina l'activitat  com a docent de Còmic i art jove a l’Escola d’Arts del nostre municipi, amb la narració gràfica i altres projectes d'arts visuals. 

(Informació revisada per l'autora) 

Obra publicada
  • Vàries autores. Padrines. Cròniques de maternitat i criança d'una generació silenciada​.  Barcelona: Pagès, 2022.
  • Tinta fina. La importancia de ser rosa. Sevilla: Editorial Barrett, 2017.