García, Toni


Tags: Cultura
García, Toni

Va estudiar la carrera de Telecomunicacions i es va formar com a dibuixant a l’Escola d’Arts del Prat. És una persona molt popular al Prat, president de l’associació Amics de l’Art i també va ser professor de l’Escola d’Arts del Prat.

La seva vida professional, com a publicista i artista independent, dóna un gir molt important en participar a Peraustrínia 2004 de Fermí Marimón, dirigida per Ángel García. Al cap de poc temps, col·labora com a storyboardista i treballa com il·lustrador amb sèries com El Retorno de D’Artacán, Las 1001 Américas o Cobi, per BRB Internacional. S’incorpora definitivament a BRB com a director creatiu i artístic, havent treballat fins llavors en el desenvolupament de més de 30 sèries d’animació i TV movies. Les més recents són Berni, IMP, Angus i Cheryl, Zoobabu i Canimals.

Obra publicada
  • El noi que sentia parlar els arbres. [S.I.: l’autor], 2012.
  • 4 anys de còmic : (1986-1989) : Sala 11, El Prat de Llobregat : de l'1 al 17 de juny de 1990 / [selecció del catàleg: Toni Garcia]. El Prat de Llobregat : Ajuntament del Prat de Llobregat, Regidoria de Cultura, 1990.
Ràdio