García Arnau, Marc


Tags: Cultura
García Arnau, Marc

El Prat de Llobregat, 1980

Poeta i cantautor nascut el 14 d'octubre de 1980 a El Prat de Llobregat, ciutat on viu després d'haver passat deu anys a Madrid i dos a París.

Ha publicat els poemaris Peligro de Suerte (Marfutura, 2007) i El Mundo Dejado a la Suerte de una Cabra (Marfutura, 2012), un projecte a quatre veus. Alguns dels seus poemes han estat publicats a revistes especialitzades, com ALGA o la Revista Áurea.

És autor de dos discos: Marc García canta a Brassens (RockCD Records, 2016), amb traduccions pròpies, en castellà i català, del cantautor francès Georges Brassens i La corte del rey loco (Rocket Music, 2020).

Ha estat convidat a diversos festivals nacionals i internacionals: Voix Vives (Toledo), BarnaSants i Acròbates (Barcelona), 22V'LaGeorges (Sète) o Journées Georges Brassens (París). També ha participat a vàries edicions de les trobades de poesia Voces del Extremo (Moguer).

A més, és coorganitzador dels espectacles de poesia oral Llobregat Slam Poetry i és membre de les associacions Teatre Kaddish, Tintablava i Cultura Excèntrica.

(Informació revisada per l’autor)

Obra publicada
  • La corte del rey loco [enregistrament sonor]. Rocket Music, 2020.
  • Marc García canta a Brassens [enregistrament sonor]. RockCD Records, 2016.
  • El Mundo Dejado a la Suerte de una Cabra. Toledo: MarFutura, 2012 (amb Carlos Ávila, Sebastián Fiorilli y Julio Espino).
  • Peligro de Suerte. Toledo: MarFutura, 2007.