García Arnau, Marc


Tags: Cultura
García Arnau, Marc

El Prat de Llobregat, 1980

 

Amb 16 anys, el seu periple vital el dugué a passar-ne deu a Madrid i dos a París, llocs on començà a desenvolupar les seves inquietuds poètiques.

 

Ha publicat dos poemaris: Peligro de Suerte  i El Mundo Dejado a la Suerte de una Cabra (Ediciones Marfutura, 2012), un projecte a quatre veus. Alguns dels seus poemes han aparegut a revistes especialitzades com ALGA o la Revista Áurea.

 

L’any 2016 va ser poeta convidat al festival internacional de poesia Voix Vives, a Toledo. També ha participat, en diverses ocasions, a les trobades anuals de poesia Voces del Extremo, a Moguer. És coautor de l’espectacle poètic Entretós i, des del 2014, coorganitzador del torneig de poesia oral Llobregat Slam Poetry. També és membre del teatre Kaddish des de l'any 2012.

 

Fa temps que combina la poesia amb la seva faceta com a cantautor. Ha format part del quartet Les Poethiers i, al 2016, va editar el seu primer disc Marc García canta a Brassens amb traduccions pròpies al català i castellà de temes emblemàtics del mestre gal, que ha estat presentat a diferents festivals arreu de l’estat espanyol i França. 

És membre de l'Associació d'escriptors del Prat "tintablava".

(Informació revisada per l’autor)

Obra publicada
  • Marc García canta a Brassens [enregistrament sonor]. RockCD Records, 2016.
  • El Mundo Dejado a la Suerte de una Cabra. Toledo: MarFutura, 2012 (amb Carlos Ávila, Sebastián Fiorilli y Julio Espino).
  • Peligro de Suerte. Toledo: MarFutura, 2007.